Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na najvećoj logističkoj konferenciji u regiji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj sudionika ograničen! Prijave i više informacija o samom događaju slijede uskoro.
   
Choose languageLanguage
Novost

Webinar: Je li vaše skladište spremno za izazove u „novom normalnom“

Webinar: Je li vaše skladište spremno za izazove u „novom normalnom“

Datum: 08.10.2020 - Četvrtak

Vrijeme: 10:30h – 11:30h 

Povijest je pokazala da veliki globalni disruptori imaju naviku ubrzati promjene do točke gdje nema povratka na staro i događaji iz 2020. nisu nikakva iznimka tome. Od ožujka ove godine drastično su se promijenile kupovne navike potrošača. Te su se distributivni centri i upravitelji morali prilagoditi tome s dodatnim izazovom primjene nove regulacije za sigurno djelovanje unutar skladišnog poslovanja kako bi se ispoštovale nove zdravstveno-sigurnosne mjere i zaštitilo zdravlje zaposlenika. Društvo u kojem sada živimo i radimo prilagođeno je „novom normalnom“ i izazovi su jasni. 

Pridružite nam se u razgovoru gdje naš Business Development Manager Marijo Baburić (Spica Sustavi) i Miha Capuder, Business Development Manager (Honeywell) otkrivaju što glasovna tehnologija u skladišnom poslovanju nudi kako bi se ovi izazovi uspješno prebrodili:

 

·       Pridonijeti sigurnosti rada u skladišnom okruženju za vaše zaposlenike

·       Pomoći u usavršavanju skladišnih procesa radi lakše prilagodbe novim izazovima i zahtjevima kupaca

·       Pomoći pri pripremi za buduće izazove i promjene 

Registrirajte se sada! 

 undefined

 

 


>