Špica Sustavi

.

 • O nama

  Špica Sustavi su dio Špica Grupacije s tridesetogodišnjim iskustvom u razvoju i implementaciji IT rješenja koja doprinose unapređenju, optimizaciji i poboljšanju poslovnih procesa poduzeća 

  Našim solucijama i produktima smo prisutni u poslovnim vertikalama logistika, hotelijerstvo, trgovina, proizvodnja, bankarstvo.

  Ponosni smo na više od 4000 realiziranih projekata u regiji i svijetu koji su rezultat  iskustva , znanja, mogućnosti realizacije i podrške Špica tima koji sačinjava više od 120 stručnjaka.

  Špica Grupacija prisutna je u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Suradnjom sa IBC's grupacijom proširili smo kvalitetu  i područje našeg djelovanja na područje Istočne Europe.

 • Prodaja

  Špica prodajni tim sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem će vam pružiti sve informacije potrebne za optimizaciju i unapređenje vaših poslovnih procesa odabirom i primjenom odgovarajučih rješenja.

 • Podrška i implementacija

  U podršci i implementaciji najbitnije su nam stranke i njihovo zadovoljstvo, kako na kraju instalacije sustava, tako i kod svakodnevne upotrebe naših rješenja. Nije nam problem doći bilo gdje ili bilo kada, samo da naše stranke ostanu zadovoljne.

 • Razvoj

  ŠPICA je ponosna na razvojni tim stručnjaka koji svojim znanjem i stručnim radom doprinose produktnom razvoju i realizaciji složenih projekata. Nagrada za najbolje ICT rješenje 2018. godine na području logistike je potvrda kvalitete rada našeg razvojnog tima.