Choose languageLanguage

Tko smo i što radimo?

Mi kontroliramo stvarni prostor u stvarnom vremenu
Špica DNK

Mi kontroliramo stvarni prostor u stvarnom vremenu

Špica Sustavi d.o.o. je integrator poslovnih rješenja. Razvojem vlastitih rješenja nastojimo povećati agilnost i učinkovitost poslovanja naših klijenata, na taj način olakšavajući im put do uspješne budućnosti.
Vodimo se sloganom „Zajedno smo najbolji“ - kako u razumijevanju interakcije vremena i prostora, tako i u načinu na koji komuniciramo sa klijentima i partnerima. Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa temelj je kvalitetnog upravljanja svake organizacije. Odnos s kupcem je, dakle, izgrađen na povjerenju koje omogućuje agilno izbjegavanje prijetnji i fokusiranje na buduće mogućnosti.

Vodeći u regiji, prepoznati u svijetu
Naša je vizija postati vodećim pružateljem rješenja za digitalnu transformaciju u područjima upravljanja ljudskim resursima i lancem opskrbe.
Agilnost
Moderno poslovanje je intenzivno, a tržište je bojno polje. Pobjednici mogu biti istovremeno agilne i učinkovite kompanije. Agilno poslovanje omogućuje tvrtki da se brzo prilagodi i uspije u konkurentnom okruženju u kojem je promjena jedina konstanta. Učinkovitost izgrađuje konkurentnost, što potencijalnim klijentima pruža osjećaj sigurnosti i pouzdanosti u procesu odabira poslovnog partnera.
Kreativnost
S vlastitim razvojnim odjelom u Špici neprestano smo u potrazi za novim pristupima i rješenjima koje nudimo klijentima i koje koristimo u vlastitom poslovnom okruženju. U Špici inovacije ne završavaju na razini razvoja novog rješenja, jer se pobrinemo da inovacija zaživi na tržištu i da klijent postigne zadani poslovni uspjeh. Mi smo stručnjaci na polju identifikacijskih tehnologija za različite svrhe, koje smo iskoristili za poslovne aplikacije, posebno rješenja na području kontrole pristupa i upravljanja radnim vremenom i lancima opskrbe.
EX- centričnost
Još je Darwin otkrio da su najljepše i najživopisnije boje prirode na koraljnom grebenu uz sam rub. Najbolje se uvijek događa na periferiji, a ne u sredini. Tu se vode žestoke borbe onih koji uvijek testiraju granice svojih mogućnosti.
30 +
godina uspješnog poslovanja
300+
zaposlenih stručnjaka
3.000 +
zadovoljnih stranaka
1.000.000
svakodnevnih korisnika naših rješenja
Tko smo

Upoznajte našu ekipu

Naš tim čine stručnjaci na području prodaje i marketinga, podrške i razvoja. Cilj nam je pružiti kvalitetnu podršku i rješenja koja su rezultat vlastitog razvoja pouzdane podrške.

Neven Rusković
Direktor
Zlatan Golub
Direktor Prodaje
Mladen Sedinić
Tehnički Direktor
Certifikati

U znanju je moć

SAP Silver Partner

Integriranje Time & Space-a sa SAP-om je SAP certificirano rješenje koje osigurava kvalitetu i pouzdanost usluge.

Oracle Silver Partner

Većina rješenja tvrtke Spica podržava i MS i Oracle baze podataka. Uspostavili smo srebrnu partnersku vezu s Oracleom.

ISO 9001:2015

Certifikat ISO 9001:2015 dokaz je naše posvećenosti kvaliteti i mjerilo našeg vlastitog učinka.“ Umjesto sadašnjeg

Zebra Premier Partner

Zebra nam je dodijelila najviši partnerski status zbog predanosti kvaliteti izvedbe i izvrsnim prodajnim rezultatima.

Honeywell Gold Performance Partner

Izabrani smo u Honeywell Gold partnersku grupu jer ispunjavamo zahtjevne tehničke i prodajne uvjete u korist naših klijenata.

NiceLabel Platinum Partner

Status platinum partnera svjedoči našem opredjeljenju za razvoj sposobnosti i kompetencija potrebnih za implementaciju, prodaju i pružanje NiceLabel rješenja za označavanje i tiskanje.

Microsoft Gold Partner

Zlatna oznaka partnerstva dokazuje našu specializiranost u stručnost u implementaciji Microsoft tehnologija.

Körber Partner

Pouzdan partner smo u implementaciji i rješenjima koje čine srž vašeg opskrbnog lanca.

Partnerstvo s najboljim sustavom za upravljanje hotelskim sustavima dokazuje našu specializiranost u stručnost u implementaciji "smart" tehnologija.

Špica Sustavi

Spica Sustavi d.o.o.
OIB: 08747661196
MBS: 080085799
IBAN: HR1023600001101241966
Temeljni kapital: 3 176.000,00 Kn
Adresa skladišta: Radoslava Cimermana 60, 10020 Zagreb
Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb
+385 1 65 93 730
info@spica.hr
Kontaktirajte nas!