Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na regionalnoj logističkoj konferenciji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj mjesta ograničen! Više informacija o konferenciji i o tome kako se prijaviti saznajte ovdje.
   
Choose languageLanguage
Učinkovit djelatnik na baterijski pogon
FETCH AMR RJEŠENJA

Učinkovit djelatnik na baterijski pogon

U vrijeme kada se povećavaju zahtjevi za internom logistikom, kada se narudžbe usitnjavaju i kada je sve teže pronaći dugoročno održiv radni tim, AMR roboti mogu uvelike povećati produktivnost i smanjiti troškove za internu logistiku. Bez obzira radi li se o opskrbi radnih mjesta u proizvodnji ili prijevozu predmeta s mjesta skladištenja do rampe za ulazak i izlazak, robotizirana kolica osiguravaju brz, siguran i učinkovit prijevoz materijala.
Nema većih inicijalnih modela ulaganja - model najma
Budući da naša robotska rješenja ne zahtijevaju intervencije u zgradama, njihovo uvođenje, za razliku od AGV uređaja, brzo je i jeftino. U podu nije potrebno instalirati vodiče, jer Špicini roboti otkrivaju prostor uz pomoć vlastitih senzora i sami se prilagođavaju preprekama. Svi roboti koriste istu kartu prostorija i razmjenjuju informacije o preprekama. Za robote naplaćujemo mjesečnu najamninu.
Izuzetno brza implementacija
Špica AMR robotska rješenja mogu se implementirati u kratkom vremenskom roku, a mogu i samostalno raditi bez integracija sa WMS, MES ili ERP rješenjima. Međutim, još veću učinkovitost postižemo povezivanjem s drugim IT sustavima u tvrtki i obnavljanjem internih logističkih procesa.
Niži interni troškovi logistike
Naši AMR roboti mogu raditi u više smjena, a jedan AMR robot može zamijeniti do tri radnika. Koristeći AMR rješenja, trošak radnog tima može biti znatno niži, a napor za pronalaženje i obučavanje novih zaposlenika smanjen.
Manje zastoja u proizvodnji
Uz pomoć Špica AMR rješenja, opskrba proizvodnim poslovima je brža i fleksibilnija. Gužva zbog nedostatka materijala na radnim mjestima je smanjena, zaliha materijala na radnim mjestima može se smanjiti, a opskrba se može obavljati automatski.
Često postavljena pitanja

Kako do autonomnih robota?

Samo nekoliko sati od instaliranja robota u Vaš objekt, oni će biti u potpunosti funkcionalni i spremni prihvatiti Vaše zadatke i obavljati ih besprijekorno. Omogućite im ravan ili gladak pod, bateriju za napajanje i kroz konzole aplikacije jasno odredite zadatke koje bi robot trebao obavljati noću, danju ili tijekom praznika.

FETCH ROBOTICS

Upoznajte naš učinkovit tim AMR robota

Tim Fetch Robotics sastoji se od autonomnih naprednih AMR robota koji će osigurati da u kratkom vremenu podignete automatizaciju procesa u internoj logistici i vašem skladištu na znatno višu razinu. AMR roboti donose uštede u logistici, smanjuju pogreške i zastoje u procesu.

Freight500

Svestran i spretan s paletama

Freight500

Novi Freight500 autonomno premješta robu i manje paletirane tovare, poboljšava produktivnost i optimizira rute skladištenja smanjujući količinu posla koja se inače radi viljuškarom.

PROČITAJTE VIŠE
CartConnect

Napravljeni za automatizaciju rukovanja materijalima

CartConnect

CartConnect samostalno vozi kolica do bilo kojeg mjesta unutar skladišta. Brzinom od 1,5 m / sek sigurno se kreće između ljudi, viljuškara i druge opreme u skladištu

PROČITAJTE VIŠE
RollerTop

Pruža veću fleksibilnost i automatizaciju

RollerTop

Pogodan za okruženja u kojima se koriste transportne trake.

PROČITAJTE VIŠE
Freight1500

Paleta za teške terete

Freight1500

Freight1500 sigurno i spretno prevozi velike i teške terete.

PROČITAJTE VIŠE

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u skladu s Vašim financijskim mogućnostima.