TOP 3 Trenda u intralogistici - LogiMAT24  •  07.05.2024. u 9h organiziramo besplatni webinar na kojem ćemo pokazati novosti, trendove i savjete koje smo dobili tijekom nedavnog posjeta najvećem svjetskom sajmu logistike - LogiMAT 2024. Prijavite se ovdje.  
   
Choose languageLanguage

Kako vam možemo pomoći?

Podršku za korisnike poduzeća Špica Sustavi čini tim mladih stručnjaka koji svojim znanjem i realiziranim projektima predstavljaju jamstvo kvalitetne provedbe i održavanja implementiranih rješenja. Najvažnije nam je osigurati zadovoljstvo korisnika naših rješenja kod njihove svakodnevne upotrebe.

Špica podrška

Pomoć i podrška pri svakom koraku

Naš tim za korisničku podršku dostupan vam je svakog radnog dana između 08:00 i 16:00 sati. Također pružamo ugovor o održavanju koji daje pravo na prioritetnu podršku. Javite nam se i kažite kako Vam možemo pomoći!
Udaljena pomoć preko računala
Da bismo pomogli korisnicima, naš tim za podršku povezat će se s vašim računalom radi brzog rješavanja problema.
Preuzmite Supremo software!
Ugovor o održavanju T&S sustava
Time&Space sustav za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa predstavlja jedan od važnijih elemenata u svakoj organizaciji. Koje su pogodnosti Ugovora o održavanju T&S sustava?
Saznajte više!
Zahtjev za podršku
Postojeći korisnici mogu podnijeti zahtjev za podršku. U slučaju bilo kakvih problema, svakako nas kontaktirajte!
Kontaktirajte nas!
Servis
Mi u Špici samostalno servisiramo i popravljamo svoje uređaje. Godišnje, vrlo uspješno, serivsiramo preko 3000 uređaja. Nemojte se ustručavati kontaktirati nas jer ćemo na ovaj ili onaj način pronaći rješenje baš za Vas.
Kontaktirajte Nas!