Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na regionalnoj logističkoj konferenciji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj mjesta ograničen! Više informacija o konferenciji i o tome kako se prijaviti saznajte ovdje.
   
Choose languageLanguage

VoiceXtreme

VoiceXtreme je fleksibilno enterprise rješenje razvijeno s ciljem da sve komponente vašeg distributivnog centra podigne na novu razinu izvrsnosti.

Prednosti tehnologije i našeg rješenja prepoznali su:

Fleksibilno enterprise rješenje za vaš distributivni centar
Što je VoiceXtreme

Fleksibilno enterprise rješenje za vaš distributivni centar

VoiceXtreme (VoX) je rješenje namijenjeno za glasovno upravljanje skladištem bazirano na voice tehnologiji. VoX je aplikacija koja omogućava operateru da „razgovara” sa WMS/ERP sustavom, obrađuje podatke s terminala, upravlja razmjenom podataka i upravlja dijalogom između sustava i operatera. Ovisno o funkcionalnostima WMS sustava, VoX je u mogućnosti dodatno obrađivati podatke i na taj način omogućiti funkcionalnosti koje WMS standardno nema. 

Integracija
Integracija sa svim ERP / WMS sustavima ili bilo kojim sustavom koji kontrolira stanje skladišta.
Modularnost
Modularan dizajn sastoji se od svih "plug & play" opcija koje su normativ u poslovnom okruženju poput analitike, mapiranja, izvještavanja, planiranja rasporeda i sigurnosti.
Okruženje
Intuitivan program ispunjen brojnim opcijama. Modificirajte izgled vašeg programa, tablica i svih tekstova sukladno vašim potrebama.
Vidljivost
Kontrolni panel je prilagođen za potpunu vidljivost i omogućava detaljno upravljanje svim uređajima, operaterima, konfiguracijskim opcijama i dijagnostici sustava jednim klikom.
Audit Log
Sve promjene u sustavu se prate. Svaka promjena objekta ili statusa je zapisana za potrebe buduće analize.
Engine
Glasovni "engine" podržava čak 35 jezika. Također, nudi mnoštvo opcija poput: TouchConfig, TouchConnect, SoundSense and BlueStreak.

Kako radi Voice?

Skladištar sa sustavom komunicira preko glasovnih instrukcija/odgovora. Za funkcionalan rad potreban je sustav za skladišno poslovanje (WMS) s dodatkom za glasovno upravljanje, a skladište mora imati dobru pokrivenost Wi-Fi signalom. Skladištar je opremljen s glasovnim terminalom, koji nosi oko struka, te sa slušalicama i mikrofonom.

PREDNOSTI

Prednosti glasovno upravljanog skladišta

Uvođenje novih IT rješenja za unapređenje internih procesa u logistici postaje imperativ opstanka poduzeća u vrijeme porasta konkurencije na području opskrbnog lanca. 

Povećana točnost 85%
Povećana produktivnost 35%
Smanjeno vrijeme obuke 65%
Povećana sigurnost 30%
Broj podržanih jezika 35
Povrat investicije ROI/mjeseci 9-18

Glasovno upravljanje skladištem - za sve!

Voice tehnologija je glavni oslonac poslovanja velikih distributivnih centara već desetljećima, ali za mnoge male do srednje velike tvrtke Voice tehnologija je bila nedostižna. Ulaganja u infrastrukturu i troškovi prilagodbe bile su samo neke od prepreka. Do sada. Predstavljamo Vam Voice tehnologiju koja je namijenjena kako velikim, tako i malim i srednjim skladištima.
Studije slučaja

Što kažu naši kupci?

Uspješno implementirani sustavi i završeni projekti te zadovoljni kupci dokaz su da su naša rješenja usmjerena na ispunjavanje zahtjeva s ciljem poboljšanja i optimizacije poslovnih procesa.

Zahvaljujući uvedenom rješenju u Atlanticu su povećali produktivnost za oko 20 posto.

Hrvatski FMCG proizvođač i distributer, Atlantic Grupa povećao je svoju produktivnost za oko 20 posto pomoću glasovne tehnologije Honeywell Vocollect Voice Solutions implementirane od strane Špice. Tvrtka je također smanjila stopu pogreške na 0,05 posto i postavila temelje za sveobuhvatnu analizu podataka i optimizaciju ruta.

Nizozemsko-belgijska retail grupacija Ahold Delhaize u Srbiji odlučila se za glasovnu tehnologiju u svom središnjem logističko centru za opskrbu 431 supermarketa širom zemlje. 

Delhaize svakodnevno na 100 stanica ukrcava i istovara oko 250 kamiona - i sve to uz gotovo nikakve pogreške. To se postiže uz pomoć tri potpuno različita sistema komisioniranja: dok se mliječni proizvodi prikupljanju pomoću handheld uređaja, koncept za komisioniranje unutar dva veća skladišna prostora (za voće i povrće i suhi asortiman ) temelje se na Honeywell-ovom Vocollect glasovnom rješenju. Prijelaz s ručnih na voice terminale dogodio se 2018. godine, a sustav implementiran od strane Špice je osigurao brz i neometan rad. Glavni rezultat je povećanje produktivnosti

Suočeni s velikim izazovima u svom distribucijskom centru i hladnom pogonu, u Mercatoru su se odlučili poboljšati uvjete, sigurnost i produktivnost uvođenjem glasovnog upravljanja u skladištu.

Djelatnici Mercatora rade u ekstremnim uvjetima, kao što su: iznimno niska temperatura, rad u rukavicama koje otežavaju rukovanje s čitačima barkoda, na zaslonima terminala se tijekom rada sakuplja led, baterije uređaja su slabo izdržljive, te brojni drugi.

Naš partner : Honeywell Voice

Naš partner : Honeywell Voice

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.