Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na regionalnoj logističkoj konferenciji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj mjesta ograničen! Više informacija o konferenciji i o tome kako se prijaviti saznajte ovdje.
   
Choose languageLanguage

Označavanje i praćenje artikala s ciljem postizanja učinkovitog procesa u opskrbnom lancu

S našim LMS-om (Label Management Solution) rješenjem digitalizirajte cijeli proces označavanja i praćenja artikala. 

Mnoge uspješne tvrtke nam vjeruju

Prednosti digitalizacije
Funkcionalnosti

Prednosti digitalizacije

S LMS sustavom označavanja i praćenja artikala omogućuju se znatnije uštede resursa. Zaposlenici se, zahvaljujući digitalizaciji procesa, mogu posvetiti drugim radnim obvezama i tako povećati radnu učinkovitost. Na kraju, ali ne manje bitno, na ovaj način se postiže veća preciznost rada sustava i omogućuje da se cijeli proces odvija s manje pogrešaka, u kojem svi u lancu opskrbe imaju koristi, a sve s ciljem postizanja učinkovitog procesa u opskrbnom lancu.
Manji troškovi rada
Centralizacija radnog procesa može nadomjestiti određeni dio radne snage, ako se odlučite za SaaS model, možete ostvariti i dodatne uštede. 
Manje pogrešaka
Unaprijed definirani predlošci onemogućavaju promjenu izgleda i osiguravaju jedinstvene predloške u cijeloj organizaciji. 
Povećanje prodaje
Sustav označavanja omogućuje brže postavljanje etiketa tako da možete ubrzati proces plasmana artikala na tržište i lakše ispuniti zahtjeve kupaca. 
Zajamčena kvaliteta
Dokumentacijski sustav osigurava dosljednost i točnost podataka, a time i standardiziranu kvalitetu usluge. 
Integracija podataka
Veza između LMS sustava i poslovnog informacijskog sustava omogućava automatsku razmjenu podataka bez grešaka.
Label Management Solution
OPIS RJEŠENJA

Label Management Solution

Label Management Solution (LMS) omogućit će digitalnu transformaciju sustava za označavanje. Na taj način postići ćete potpuno kontrolu nad postupkom označavanja, smanjiti mogućnost pogreške i povećati efikasnost rada zaposlenika. LMS je cjelovito rješenje koje uključuje program dizajniranja etiketa, sustav označavanja dokumenata te sustav upravljanja tiskanja i upravljanja promjenama. Optimalni rad sustava osigurava se preventivnim pregledima opreme.
Tehnologija

Mogućnosti uvođenja sustava označavanja i uvida u artikle

LMS se nalazi na oblaku Microsoft Azure i ne zahtijeva vašu IT infrastrukturu ili tehničku podršku, međutim LMS je verzija sustava za označavanje i praćenje koji je instaliran na Vašu IT infrastrukturu.

Mogućnosti uvođenja sustava LMS kao SaaS

Mogućnosti uvođenja sustava LMS kao SaaS

Usluga je dostupna u tri verzije koje su namijenjene tvrtkama različitih veličina. Razlike se odnose na način rukovanja dokumentima, mogućnost povezivanja s drugim poslovnim sustavima te vrsti podrške. 

LMS na Vašoj lokaciji

LMS na Vašoj lokaciji

LMS u Enterprise i Pro verziji instalira se na IT infrastrukturi kupca. Razlika između ove dvije verzije je u mogućnosti povezivanja s drugim poslovnim sustavima i načinu upravljanja dokumentima. 

Postignite optimalne rezultate uz pomoć napredne opreme

Oprema koja se koristi u svrhu označavanja i praćenja artikala mora biti prilagođena proizvodnim i skladišnim okruženjima i ne smije ometati redovni radni proces. Posebna je pozornost posvećena sigurnosnom aspektu i praktičnoj primjeni. U mogućnosti smo ponuditi specijalizirane prijenosne terminale, barkod čitače i pisače te RFID opremu. Surađujemo s vodećim proizvođačima opreme Datamax i Zebra.

Prijenosni terminali

Napredni terminali za lakši rad u skladištu.

Prijenosni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) prikladni su za upotrebu u skladištu, trgovini te za potrebe inventure. Većina terminala ima ugrađenu WiFi i GSM komponentu koja im omogućuje očitavanje barkod i RFID oznaka.

Više informacija
Nice label

Programska oprema za dizajn i kontrolu ispisa na etiketama.

Nice label

Radimo s Nice Label, vodećim svjetskim pružateljem softverskih rješenja za označavanje i etiketiranje. Pomažemo tvrtkama svih veličina da poboljšaju kvalitetu, brzinu i efikasnost etiketiranja uz smanjenje poslovnih troškova.

Više informacija
Pisači etiketa

Omogućujemo kupnju ili najam vrhunskih termalnih pisača s etiketama vodećih svjetskih proizvođača. Ukoliko Vam zatreba, kod nas možete i nabaviti sav potrošni materijal koji se koristi kod pisača.

Pisači etiketa

Ključni element poslovanja skladištenja je pouzdan pisač etiketa. Nudimo razne vrste pisača vodećih proizvođača. Također pružamo uslugu, podršku i opskrbu potrošnim materijalom.

Više informacija
Potrošni materijal

Nudimo etikete i ribone za sve vrste pisača i čitača koje imamo u ponudi.

Potrošni materijal

Za sve vrste pisača u našoj ponudi isporučujemo zalihe: naljepnice i vrpce. Opskrbljujemo samo potrošnim proizvodima koji su odobreni od proizvođača koji osiguravaju duži vijek ispisa i niže troškove tiskanja.

Više informacija

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.