Što nam donose zakonske promjene u svijetu rada?  •  Prijavite se na besplatni webinar koji će se održati u utorak, 04.04.2023. u 10h
   
Choose languageLanguage

Kalkulator za evidenciju radnog vremena

Besplatni kalkulator omogućuje unos početka i kraja radnog vremena te izradu izvješća za obračun plaća.
Pregled funkcionalnosti

Pregled funkcionalnosti za učinkovito upravljanje radnim vremenom

Definiranje satnice

Izvješće u PDF formatu

Kontrola prekovremenih sati

Evidencija odsutnosti zaposlenika

Izvješće o radnim satima

Izvješća se dostavljaju e-poštom

Na koji način funkcionira kalkulator?

Unesite odrađene sate i satnicu

Unesite ime i prezime za određeni radni tjedan. Za svaki dan unesite vrijeme početka i završetka rada, trajanje pauze i unesite satnicu. Možete birati između jutarnjeg ili popodnevnog radnog vremena. Ako zaposlenik nije radio, polja se ostavljaju prazna. Nakon što se unesu svi podaci, moguće je izvješće poslati putem e-mail adrese ili izvesti u PDF obliku.

Uz kalkulator za evidenciju radnog vremena možete pratiti evidenciju o odrađenim satima, prekovremenim satima, pauzama i drugim obvezama ili odsutnostima zaposlenika. Dobit ćete izvrstan pregled prisutnosti i izostanaka na radnom mjestu za svoje zaposlenike. Na kraju možete pripremiti izvješće o obavljenom poslu koje će poslužiti kao osnova za obračun plaće, odnosno obračun obavljenog rada.

Kalkulator je namijenjen onima koji svoj rad naplaćuju po satu. To su obično: samozaposlene osobe, vanjski suradnici, dizajneri, programeri i sl. 

Individualna prezentacija Špica kalkulatora

Rezervirajte termin konzultacija s našim stručnjacima koji će vam dati korisne savjete o korištenju kalkulatora i odgovoriti na sva vaša pitanja o vođenju evidencije radnog vremena u vašoj tvrtki.

  • Edukacija vezano za korištenje kalkulatora - uživo s našim stručnjakom
  • Besplatni savjeti
  • Sve potrebne informacije o digitalizaciji praćenja radnog vremena
Besplatna prezentacija kalkulatora