Choose languageLanguage

Tražite najbolje za Vaš hotel?

Naporno ste radili, dizajnirali sve po želji i fino podesili filozofiju upravljanja prostorom? Na pravom ste mjestu jer u Špici dobro znamo kako pretvoriti Vašu viziju u stvarnost. Tehnologija koju pružamo je namjenski napravljena i udovoljiti će svim Vašim zahtjevima bez obzira koliko oni posebni bili.

IoT infrastruktura

Nagrađivana connectBsmart infrastruktura, koja umrežuje različite hotelske sustave, a koja operaterima štedi novac, umjesto da se troši na brojne izolirane elemente. 

Poboljšanje iskustva boravka

Preuzimite kontrolu nad iskustvom gostiju u Vašem hotelu i upravljajte klimatizacijom, rasvjetom, zastorima i uslugama točno onako kako želite. Vaše želje će rezultirati elegantnim korisničkim sučeljima za goste i besprijekornom izvedbom u pozadini.

Prilagodljivost

Osiguravamo mogućnost dizajna po mjeri i pružamo ogromnu fleksibilnost kako bi uklopili naše proizvode u svaki prostor. Neka se proizvod uklapa u prostor a ne obrnuto.

Rasvjeta

Adekvatno osvijetljenje postaje prava disciplina u domaćem hotelijerstvu. Naša izvedba ne poznaje granice bez obzira koliko složeni zahtjevi bili

Upravljanje energijom

Tehnologija koja koristi najviše podataka za detekciju pojedinih statusa unutar sobe, temeljem koje se djelotvorno optimizira korištenje energije pružajući operateru maksimalne uštede.

Kompatibilnost

Najintegriraniji sustav upravljanja sobama u hotelskoj industriji. Ekosustav koji širom otvara vrata međusobnim suradnjama, koje su ključ uspješne uporabe tehnologije u budućnosti.

Održavanje

Proizvodi su osmišljeni na način da limitraju troškove održavanja tokom čitavog životnog ciklusa, počevši od dizajna, jednostavne implementacije, pa sve do izvanrednih servisa.

Nadogradnje

Tehnologija koja postaje bolja što ju duže koristite. U proteklom desetljeću napravljeno je preko 100 različitih nadogradnji, a end-of-life nikada neće biti opcija. 

Guest Room Management System

Guest Room Management System

Luksuzna automatizacija hotelskih soba uz potpunu izradu po narudžbi i korištenje najmodernijih tehnologija i protokola u svrhu podizanja standarda usluge na najviši nivo.

Energy Management System

Energy Management System

Jednostavno i efektivno upravljanje klimatizacijom i rasvjetom u potpunosti prilagođeno krajnjem korisniku.

EOS

EOS

State of the art uređaj dizajniran za jednostavnu i potpuno bezbolnu implementaciju u postojeće objekte. RedDot design award 2021. pobjednik! 

Elektronske brave

Elektronske brave

Hotelske elektronske brave koriste neupadljiv i moderan dizajn koji u kombinaciji sa provjerenom sigurnošću gostima osigurava osjećaj istinskog gostoprimstva. RFID beskontaktna tehnologija kombinirana sa BLE/NFC tehnologijom omogućuje dodatne funkcionalnosti otvaranja vrata upotrebom mobilnih uređaja. 

Jedna od najvažnijih karakteristika suvremenih sustava kontrole ulaza u hotelima je njihova kompatibilnost i mogućnost povezivanja sa sustavima pametne sobe kao što je Interel – Hotel of things ali i mogućnost funkcioniranja kao samostalni uređaji. 

Mobilni Ključ

Mobilni Ključ

Zamjena plastičnih kartica mobilnim ključevima, efikasno smanjenje gužvi na recepciji i direktno rezerviranje smještaja uz maksimalnu sigurnost.

Sigurnost

Sigurnost

Vrhunski dizajn, BLE i RFID, bežična komunikacija, rad na baterije bez potrebe za instalacijama.

Integracija

Integracija

Integracija s drugim hotelskim sustavima, uključujući dvostruku integraciju s Interel Hotel of Things, PMS i dr.

Cloud Sustav

Cloud Sustav

Upravljanje sustavom brava korištenjem cloud-a čime se eliminira potreba za lokalnim serverima i bazama podataka, a ujedno pojednostavnjuje održavanje.

Back of House kontrola kretanja

Back of House kontrola kretanja

Bezbolno integrirajte sustav kontrole pristupa u back of house prostore. Kontrolirajte tko, kada i gdje ulazi i zaštitite se od slučajnih ulazaka zalutalih gostiju.

Izvještavanje

Kada, tko i gdje? Definirajte izvještaje po volji i zadržite potpunu kontrolu

Tehnologija

Koristite RFID kartice, mobilne uređaje, otiske prstiju, ili prepoznavanje lica za pristup štićenim prostorima

Upravljanje uživo

Pratite stanje, zaprimajte alarme i upravljajte pristupom u realnom vremenu koristeći nekoliko dostupnih pogleda unutar aplikacije

Integracija

Povežite sustav videonadzora s sustavom kontrole pristupa i snimite kratak zapis prilikom ulazaka u štićene prostore

Opremanje soba

Opremanje soba

Minibar-ovi, sefovi i sustavi garderobnih ormarića dostupni u nekoliko verzija i razina opremanja.

30 +
godina uspješnog poslovanja
300 +
implementacija hotelskih sustava
1.000 +
instalirane opreme
1.000.000 +
zadovoljnih gostiju

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u skladu s Vašim financijskim mogućnostima.

Špica Sustavi d.o.o.

Remetinečka Cesta 139 - Zagreb
114. Brigade 10, 21000 - Split
Adresa skladišta: Radoslava Cimermana 60, 10020 Zagreb
Remetinečka Cesta 139
+385 1 65 93 730
info@spica.com
Kontakt