Choose languageLanguage

Rješenja za moderne hotele

Hosteli, moteli, apartmani, sobe, hoteli, od onih najmanjih do onih najvećih, mogu pronaći sebi prikladno rješenje iz skalabilnog i fleksibilnog raspona naših rješenja za moderne hotele.

Rješenja u hotelijerstvu
Hotelski sustavi

Rješenja u hotelijerstvu

Inteligentni hotelska rješenja podižu konkurentnost vašeg hotela pružajući kvalitetniju uslugu gostima, povećanu sigurnost boravka i uštede na troškovima poslovanja. Tehnologija se konstantno razvija i jako je važno odabrati rješenje koji će za 10 godina imati podršku, a istodobno se može unaprijediti uz minimalne investicije.
Pametne sobe
Smart room ili “pametna soba” je danas dio gotovo svakog hotelijerskog projekta, a hoteli implementiranjem ovakvog sustava postižu uštede već u projektnoj fazi, jer pametne sobe zahtijevaju manje elektroinstalacija po sobi, nego što to slučaj kod klasične realizacije.
Elektronske brave
Inteligentne elektroničke hotelske brave koje odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima, su oblikovane i napravljene posebno za hotelska okruženja. Ističu se modernim dizajnom i kvalitetom što potvrđuje činjenica da su dormakaba Ilco i Saflok hotelska rješenja postavljena na više od 4.500.000 hotelskih soba diljem svijeta.
Sobni sefovi i minibarovi
Gostima je dojam sigurnosti i posljedično ugodnosti sve veći ako svoje dragocjenosti sigurno pohrane u sobnom sefu. Primjerena dimenzija i opcionalno interna utičnica za napajanje u sefu omogućava gostima da bezbrižno zatvore u sef i elektroničke uređaje, npr. dlanovnike ili prijenosna računala, i pored toga napune baterije. 
Upravljanje hotelskim sustavima

Upravljanje hotelskim sustavima

Implementirajte rješenja i opremu koja omogućuje upravljanje ljudskim resursima te istovremeno Vašim gostima nudi najvišu razinu udobnosti i sigurnosti.
Ušteda energije
Kvalitetnim upravljanjem hotelskim sustavima moguće je ostvariti znatne uštede energije. Zadatak smart room sustavu nije samo povećanje udobnosti gosta već i racionalnije upravljanje hotelom. 
Efikasnije hotelsko poslovanje
Integrirani sustav olakšava poslovanje i omogućuje jednostavnije upravljanje svim komponentama sustava. Na taj način hoteli mogu osigurati efikasnije poslovanje što utječe na profitabilnost svakog hotela.
Povećanje zadovoljstva gosta
Zadovoljstvo gosta ključno je za uspješno poslovanje. Kvalitetni hotelski sustavi omogućavaju niz funkcionalnosti što bitno doprinosi boljem iskustvu svakog gosta. 
30 +
godina uspješnog poslovanja
300 +
implementacija hotelskih sustava
1.000 +
instalirane opreme
1.000.000
zadovoljnih gostiju

Naš partner : Interel

INTEREL ima duboko razumijevanje složenog modela funkcioniranja ugostiteljskih objekata i njihova tehnologija namijenjena je da udovolji najsloženijim zahtjevima pri optimizaciji uštede energije s kojima će se suočiti vaš objekt koristeći najveću količinu referentnnih podataka u industriji kako bi se sa što većem postotku utvrdila prisutnost u hotelskoj sobi u stvarnom vremenu.

Najbolji dio svega? INTEREL proizvodi dizajnirani su za smanjenje ukupnih troškova vlasništva tijekom cijelog životnog ciklusa - od dizajna do servisa. 

Naš partner : Interel

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u skladu s Vašim financijskim mogućnostima.

Želim dogovoriti sastanak!

Špica Sustavi d.o.o.

Radoslava Cimermana 64/A, 10 020 Zagreb
Kontakt