Choose languageLanguage

ELEKTRONSKE BRAVE ZA HOTELE

Confidant RFID
ELEKTRONSKE BRAVE

Confidant RFID

Confidant RFID brava koristi neupadljiv i moderan izgled kako bi se do izražaja doveo osjećaj istinskog gostoprimstva. Svojom RFID beskontaktnom tehnologijom poboljšava se iskustvo gostiju, te istodobno produljuje vijek trajanja brave. Jedna od najvažnijih karakteristika je njena kompatibilnost s dormakaba sustavom kao i mogućnost funkcioniranja kao samostalni uređaj. 
Saflok Quantum Pixel
ELEKTRONSKE BRAVE

Saflok Quantum Pixel

Saflok Quantum Pixel je najnoviji dodatak nagrađivane Quantum serije RFID-a elektroničkih brava. Quantum Pixel karakterizira jednostavan način korištenja, sigurno je i fleksibilno rješenje koje je pruža vizualno atraktivan dizajn i visok performans. Sa svojom elektronikom skrivenom unutar vrata, Quantum Pixelov vidljiv hardver je minimalan što rezultira jednostavnom integracijom s bilo kojim hotelskim dekorom.
Saflok SR
ELEKTRONSKE BRAVE

Saflok SR

Čitač serije Saflok SR je uređaj koji služi za kontrolu pristupa u cijelom objektu od hotelske sobe, lifta, ulaza na parkiralište ili bilo kojih vrata koje zahtijevaju elektro-magnetsku bravu. Pruža moderan, minimalistički dizajn koji se slaže s bilo kakvih unutarnjim dekorom. Uređaj je dostupan u tri različita modela za potrebe vašeg objekta. Ovakve brave pravo su rješenje za moderne hotele.
Saflok Quantum IV
ELEKTRONSKE BRAVE

Saflok Quantum IV

Saflok Quantum IV koristi nagrađivani unikatni modularni dizajn dormakabe s RFID čitačem. Elegantnog dizajna i snažnih performansi, ova elektronska brava također prihvaća Mifare Plus verifikaciju za naprednu funkcionalnost, a nudi i mogućnost rada s dormakaba softverom za upravljanje pristupom.
Saflok RT
ELEKTRONSKE BRAVE

Saflok RT

Saflok RT elektronska brava pruža RFID tehnologiju u svrhu povećanja učinkovitosti za hotele. Ova izdržljiva i robusna brava je laka za korištenje i radi u sklopu Saflok sustava za upravljanje pristupom.

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u skladu s Vašim financijskim mogućnostima.