Choose languageLanguage

Terminali za evidenciju radnog vremena

Svojom iznimnom kompaktnošću i vrhunskim dizajnom, Zone Touch terminali za evidenciju radnog vremena predstavljaju jednostavno, fleksibilno i elegantno rješenje za evidenciju prisutnosti na radnom mjestu.

Radno vrijeme bilježi se ovaj način u nekima od najvećih hrvatskih tvrtki

Terminal za evidenciju radnog vremena Zone Touch
KOMPAKTNA OPCIJA ZA STANDARDNU PRIMJENU

Terminal za evidenciju radnog vremena Zone Touch

Terminal za evidenciju radnog vremena Zone Touch s Linux OS-om omogućuje vam postavljanje događaja registracije prema vašim potrebama. Podržava većinu tehnologija RFID kartica, a HID Mobile Access omogućava vam upotrebu mobilnog telefona umjesto kartica. Zone Touch može se koristiti u sklopu Time&Space sustava te u sklopu All Hours sustava. Važno je naglasiti da Zone Touch, u slučaju nestanka struje radi autonomno, bez potrebe za dodatnom intervencijom.
Zone Touch FP terminal za evidenciju radnog vremena
BIOMETRIJSKA VERZIJA

Zone Touch FP terminal za evidenciju radnog vremena

Biometrijski terminal za evidenciju radnog vremena omogućuje registraciju otiskom prsta i ima sve funkcije standardne verzije. Ugrađeni visokokvalitetni Morpho čitač otisaka prstiju. Zbog visoke razine zaštite IP65 je pogodan i za vanjsku upotrebu. Podržava mogućnost pohrane otiska prsta na kartici.
Suprema Face Station
TERMINAL ZA PREPOZNAVANJE LICA S TERMALNOM KAMEROM

Suprema Face Station

Suprema Face Station napredni je terminal za prepoznavanje lica. Pokretan Supreminom inovacijom u biometriji lica nudi nenadmašnu brzinu podudaranja, točnost i razinu sigurnosti. Upakiran u ergonomski dizajniranu strukturu, pruža izvanredne performanse i upotrebljivost te opcionalno mjerenje tjelesne temperature sa termalnim modulom.
Vlastiti razvoj, proizvodnja i usluga vezana uz Zone Touch
Najviše prodavani terminali u jadranskoj regiji
Dobitnik nagrada za inovaciju
Doživotno jamstvo za Zone Touch uređaje za korisnike ugovora o održavanju

Izbor terminala za evidenciju radnog vremena prilagodite svojim potrebama.

Terminali za evidenciju radnog vremena iz Zone Touch obitelji imaju dosta zajedničkih funkcija, ali se u nekim specifičnim pogledima razlikuju. Provjerite donju tablicu kako biste vidjeli terminal najbolje odgovara vašim potrebama i javite nam se povratno!

Izbor terminala za evidenciju radnog vremena prilagodite svojim potrebama.

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u skladu s Vašim financijskim mogućnostima.