Choose languageLanguage

Sigurni modul kontrole pristupa

Kontrola pristupa temelji se na kvalitetnim sustavima koji imaju za cilj zaštititi zaposlenike i imovinu organizacije, a moguće je postaviti i sustav videonadzora te kontrolu ulaska u samo određene prostorije koje se trebaju štititi. Time&Space sustav omogućuje potpunu integraciju kontrole pristupa i evidencije radnog vremena osiguravajući pritom visoku razinu sigurnosti organizacije. Implementacijom Time&Space sustava moguće je na sigurni način upravljati kontrolom pristupa i evidencijom radnog vremena.

Više od 1.000.000 svakodnevnih korisnika

Kontrolirajte pristup i definirajte tko smije gdje i kada prolaziti
Opis rješenja

Kontrolirajte pristup i definirajte tko smije gdje i kada prolaziti

Kontrola pristupa ključna je funkcionalnost Time&Space sustava. Modul sadrži podatke o korisnicima te informacije o pravima pristupa. Osim toga, upravlja povezanim uređajima i alarmima te bilježi aktivnosti pojedinih korisnika. Sustav je modularan što znači da je moguće dodati module kao što su: upravljanje posjetiteljima, integracija sustava videonadzora i evidencija radnog vremena, ovisno o potrebama pojedine organizacije.
Povećajte sigurnost uz pomoć termalnih kamera
TERMALNE KAMERE

Povećajte sigurnost uz pomoć termalnih kamera

U vrijeme pandemije COVID-19 posebno su postale aktualne termalne kamere koje mogu vrlo brzo izmjeriti tjelesnu temperaturu za veliki broj ljudi. Na koji način radi ovaj sustav i kamere? Preuzmite brošuru i saznajte sve detalje. Možete pogledati i webinar koji smo održali na ovu temu i u 30-ak minuta vidjeti na koji način rade kamere. Webinar je dostupan ovdje 
Termalne kamere
Termalne kamere imaju mogućnost u tri minute izmjeriti tjelesnu temperaturu za otprilike 500 ljudi (3 osobe u sekundi). Kamera može izmjeriti temperaturu i ako osoba ima masku ili naočale, a vrlo je važno naglasiti i da kamera ima veliku preciznost prilikom mjerenja. Ugrađena bljeskalica i zvučnik omogućuju aktiviranje svjetlosnog alarma i audio poruke u slučaju izmjerene povišene temperature. Na taj način omogućuje se pravovremeno detektiranje zaposlenika i posjetitelja s povišenom tjelesnom temperaturom.
Blackbody - Uređaj za kalibraciju
Korištenjem uređaja za kalibraciju ostvaruje se veća točnost mjerenja temperature, uz odstupanje do najviše ±0,3°C.
Nadzorna stanica
Mrežni video server sa naprednom AI tehnologijom osim standardne funkcije video nadzora omogućuje i nadzor mjerenja temperature te prepoznavanje lica. U slučaju povišene temperature zabilježi se slika te se alarmira nadzorna osoba. Funkcija prepoznavanja lica omogućuje i naknadno pretraživanje osoba na osnovu slike lica. Na zahtjev dostupan je i model sa opcijom prepoznavanja i alarmiranja ako osoba ne nosi masku.
Siguran i jednostavan pristup putem mobitela
Mobilni pristup

Siguran i jednostavan pristup putem mobitela

Rješenje za mobilni pristup omogućava Vam da koristite svoj mobilni telefon za ulazak u prostorije. Ova vrsta provjere autentičnosti značajno poboljšava i pojednostavljuje pristup, istodobno pružajući istu ili čak i višu razinu sigurnosti od one koju pružaju identifikacijske kartice.
Door Cloud – Inteligentni sustav za kontrolu pristupa u oblaku
Door Cloud inovativno je rješenje na području kontrole pristupa u Cloud-u koje omogućuje otvaranje vrata pomoću mobilnih telefona. U aplikaciji Door Cloud moguće je odabrati vrata koja se žele otvoriti. Aplikacija šalje zahtjev prema uređaju koji otvara vrata – naravno, ako imate pravo pristupiti toj prostoriji. 
Mobilni pristup pomoću HID aplikacije
HID Mobile Acces mobilna je aplikacija, integrirana s Time&Space sustavom. Mogućnost ulaska u objekt ili prostoriju omogućuje se laganim zamahom mobitela u blizini uređaja. Fizička sigurnosti osigurana je uz pomoć jedinstvene zaporke koju unosite u mobilni telefon. Ovaj način prijave eliminira potrebe za korištenjem kartica. 

Zašto smo odličan izbor?

30 +
godina iskustva
30 +
država u kojima se koristi Time&Space sustav
4.000 +
implementacija Time&Space sustava
1.000.000
zadovoljnih korisnika
Učinkovita integracija s naprednim sustavom kontrole pristupa
Tehnologija

Učinkovita integracija s naprednim sustavom kontrole pristupa

Time&Space ima razvijenu programsku opremu koja omogućuje integraciju sustava, bilo da se radi o integraciji kontrole pristupa (SpaceAPI) ili o integraciji evidencije radnog vremena (TimeAPI). 
Videonadzor
Zbog brzog tehnološkog razvoja, integracija kontrole pristupa i videonadzora iznimno je važna. Time&Space sustav za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa pruža mogućnost integracije s vodećim sustavom videonadzora XProtect. 
Elektronske brave
Elektronske brave Aperio® pružaju visoku razinu fizičke sigurnosti. Omogućavaju brze promjene prava pristupa i zato su posebno prikladni za okruženja u kojima se često mijenjaju prava pristupa pojedinim prostorijama.
Oprema za kontrolu pristupa

S naprednom tehnologijom svladat ćete sve izazove u segmentu kontrole pristupa

Najveći izazov kod kontrole pristupa je upravljivost. Mnogi sustavi za kontrolu pristupa dobro funkcioniraju u jednostavnom, jasnom i stabilnom okruženju. S vremenom, pravila pristupa i iznimke postaju previše složeni za upravljanje. Napredna tehnologija pravi je odgovor u takvim situacijama.

Zone Acces kontroleri


Zone Acces kontroleri

Zone Acces inteligentni kontroleri pristupa potpuno su prilagođeni za Time&Space sustav. Time&Space sustav idealno je rješenje za kontrolu pristupa, bez obzira na broj i raspored pristupnih točaka koje treba povezati u jedinstveni sustav.

Preuzmite brošuru!
Brave Assa Abloy Aperio

Brave Assa Abloy Aperio

Time&Space nudi dva načina integracije s Aperio bežičnim bravama. Integracija putem kontrolera Zone Wing koji može raditi i offline te integracija putem Aperio IP koja može raditi samo kada je sustav online povezan. 

Preuzmite brošuru!
HID mobilni pristup

HID mobilni pristup

Aplikacija HID Mobile Acces integrirana je s Time&Space sustavom. Mogućnost ulaska u objekte ili prostorije omogućuje se laganim zamahom mobitela u blizini uređaja. Fizička sigurnosti osigurana je uz pomoć jedinstvene zaporke koju unosite u mobilni telefon. 

Preuzmite brošuru!
Zašto Time&Space?

Time&Space je sustav za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa

Pročitajte najvažnije informacije vezano za rad Time&Space sustava za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa.

Sigurnosni zahtjevi većine organizacija traže integraciju rješenja za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa.

Pouzdanost je ključna riječ koja mora biti izražena u radu svakog sustava, a posebno kada je riječ o rješenjima koja ima utjecaj na sigurnosnu arhitekturu organizacije te na praćenje i evidentiranje produktivnosti zaposlenika. Nitko se ne želi naći u situaciji da nema nadzor nad tome tko sve može ući u objekte organizacije ili u situaciji da ne zna koliko su zaposlenici zaista produktivni. Na koji način možete postići sinergiju sustava za evidenciju radnog vremena i kontrole pristupa pročitajte u brošuri. 

Time&Space sustav odlikuje prilagodljivost potrebama organizacije. Radi se o modularnom sustavu gdje se, na osnovnu platformu, mogu dodati različiti moduli prema potrebama korisnika. 

Modularnost i prilagodljivost sustava za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa najveća je prednost. Sustav ima arhitekturu klijent-poslužitelj i omogućuje pristup putem web sučelja ili instalacijom klijenta na računalo. Moguća je implementacija sustava na više geografskih lokacija i u raznim sektorima - od proizvodnje i energetike do maloprodaje, financija, ugostiteljstva te državnih institucija. Preuzmite brošuru i pročitajte što sve može Time&Space.!

Kontrola pristupa važan je dio sigurnosne arhitekture svake organizacije. Važno je definirati tko ima pristup kojim objektima, kojim prostorijama i kada. Na taj način moguće je preventivno djelovati kako bi se spriječile moguće zloupotrebe i sigurnosni incidenti.

Kontrola pristupa pomaže ostvariti sigurnosne ciljeve bilo koje organizacije. Time&Space kontrola pristupa osigurava sveobuhvatan pristup zaštiti i kontroli pristupa posjetitelja i zaposlenika. Možete ga nadograditi logičkom kontrolom pristupa u domeni i aplikacijama. T&S kombinira svoju softversku i hardversku opremu te napredne identifikacijske tehnologije vodećih svjetskih proizvođača.

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.