Choose languageLanguage
Novost

Špica je postala premium partner tvrtke Advancis!

Špica je postala premium partner tvrtke Advancis!
Datum
29/04/2022

Zadovoljstvo nam je što možemo objaviti da je Špica postala Advancis Premium Partner. Cilj ovog partnerstva je povezati naš Door Cloud sustav za upravljanje kontrolom pristupa i Advancisov WinGuard sustav za središnje praćenje svih aktivnosti i događanja vezanih za sigurnost objekta. Sigurnosni sustavi trebaju biti integrirani kako bi se pomoglo operaterima sigurnosnih programa da minimiziraju rizik organizacije. Prednosti integracije sigurnosnih sustava uključuju potpuniju svijest o sigurnosnim uvjetima u cijeloj organizaciji, brže i učinkovitije otkrivanje neprikladnog ponašanja, bržu i točniju procjenu i filtriranje stvarnih prijetnji u odnosu na alarme smetnje, mogućnost odgađanja napada napadača na ulasku i izlasku iz objekata organizacije, bolje koordinirane reakcije na sigurnosne događaje i sposobnost prikupljanja koordiniranih dokaza o sigurnosnim događajima.

Zahvaljujući dvosmjernoj komunikaciji između WinGuard sustava i Door Cloud sustava, korisnik ima puni nadzor nad različitim događajima kao što je praćenje posjetitelja, ali i nad drugim događajima vezanim uz kontrolu pristupa. Mogućnost daljinskog upravljanja terminalima za kontrolu pristupa i obavijesti o njihovom statusu u WinGuard sustavu omogućava osobi zaduženoj za upravljanje sustavom da ima stalni uvid u sva događanja i da na vrijeme reagira pomoću jednostavno definiranog radnog procesa, u interakciji s CCTV, protuprovalnim i drugim sustavima.

»Razvojem Door Cloud rješenja, Špica je postala predvodnik razvoja tehnologije kontrole pristupa u cloud-u, nudeći tako kvalitetnu uslugu i mogućnost daljinskog upravljanja sustavom, bez potrebe za karticama. Door Cloud je rezultat 30 godina iskustva, rada, stručnosti i razvoja više uspješnih platformi za kontrolu pristupa. Za Špicu, integracija s Advancisom važan je korak prema realizaciji velikih europskih projekata. Zaista smo uzbuđeni zbog novih mogućnosti koje ova suradnja donosi i veselimo se suradnji na najambicioznijim i najizazovnijim projektima,« rekao je Andrija Pušić, Product director u Špici.

Više informacija možete pronaći u ovoj brošuri.

undefined


>