Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na najvećoj logističkoj konferenciji u regiji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj sudionika ograničen! Prijave i više informacija o samom događaju slijede uskoro.
   
Choose languageLanguage
Novost

ŠPICA dobila priznanje Microsoft partner za 2020. godinu!

ŠPICA dobila priznanje Microsoft partner za 2020. godinu!

Ljubljana, 21. srpnja 2020. - Zadovoljstvo nam je što možemo objaviti da je ŠPICA prepoznata kao Microsoftov partner za 2020. godinu za Sloveniju na najvećem poslovno tehničkom događaju Microsoft Inspire 2020. 

Zajednička fotografija zaposlenika ŠPICA GROUP


Microsoft Partner of the Year Awards program je priznanja za partnere koji su razvili i ponudili izvanredna tehnološka rješenja utemeljena na najnovijim Microsoftovim tehnologijama. Ovo priznanje je potvrda izvrsnosti Špice na području inovacija i uvođenja cloud rješenja u segmentu upravljanja ljudskim potencijalima i logistike. 

Tone Stanovnik, direktor Špica International: "Priznanje je rezultat naše 30-godišnje suradnje s Microsoftom koja je posebno izražena u ovim nesigurnim vremenima. Pokazalo se je da je tradicija i upornost u kombinaciji s inovacijom - dobitna kombinacija. Omogućili smo našim korisnicima širom svijeta da se brzo prilagode novim uvjetima rada od kuće, skraćenom radnom vremenu i sigurnom radu na daljinu."


Špica je dobila priznanje za platformu Time&Space koja je migracijom na Microsoft Azure pojednostavila automatizaciju ključnih procesa u upravljanju ljudskim potencijalima. Mnogi korisnici su iskoristili prednosti platforme Time&Space za povećanje produktivnosti rada zaposlenih uz istodobno povećanje sigurnosti. Ovo priznanje samo je potvrda da je Špica prepoznata kao kvalitetan partner zbog svog rješenja za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa.

"Priznanja za Microsoft partnera godine namijenjena su za partnere koji su razvili i ponudili iznimna rješenja temeljena na Microsoftovim tehnologijama. Ovaj put primatelji priznanja izabrani između više od 3.300 nominacija iz više od 100 država diljem svijeta." rekla je Barbara Domicelj, direktorica Microsofta Slovenija. "Čestitam Špici na ovom priznanju koje se temelji na 30 godina uspješnog partnerstva i ambicioznih planova za širenje na nova međunarodna tržišta uz fleksibilnost i domet Microsoft Azure cloud platforme."

Ovakva priznanja samo su nam dodatni poticaj da budemo još bolji i kvalitetniji u svom radu te da našim korisnicima pružimo kvalitetnu uslugu. Vjerujemo da se rad i trud isplate i nastavit ćemo i dalje tim putem!

>