Choose languageLanguage
Novost

Iskoristite vaučere za digitalizaciju vašeg poslovanja

Iskoristite vaučere za digitalizaciju vašeg poslovanja

Zadovoljstvo nam je objaviti da smo upisani kao pružatelj usluga za složena digitalna rješenja pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja. 

To znači da ćete moći koristiti sredstva EU fondova za uvođenje složenih digitalnih rješenja koja imamo u našem portfelju. Bez obzira trebate li kontrolu pristupa, sustav za evidenciju radnog vremena, rješenje za popis osnovnih sredstava, warehouse management sustav ili sustav pametnih soba u vašim ugostiteljskim objektima sve to možete nabaviti kod nas sukladno natječajima koji se raspisuju od strane institucija Republike Hrvatske. 

Trenutno možete izabrati pet različitih vrsta vaučera za digitalizaciju poslovanja

Najviši iznos potpore ovisi o vrsti vaučera:

  • Vaučer za poboljšanje digitalnih vještina - 9.990,00 €
  • Vaučer za digitalni marketing - 9.990,00 €
  • Vaučer za izradu strategije digitalne transformacije - 9.990,00 €
  • Vaučer za dijagnostiku kiibernetičke otpornosti - 14.500,00 €
  • Vaučer za složena digitalna rješenja - 19.900,00 €

Važno je voditi računa o tome da postoji ograničenje koje se odnosi na dodjelu bespovratnih sredstava, a riječ je o do 60% prihvatljivih troškova.

Osim toga, postoje i dodatni uvjeti koji se odnose na najmanji broj zaposlenih po pojedinoj vrsti vaučera i na prihvatljive aktivnosti koje se sufinanciraju. Više o detaljima ovog natječaja možete pročitati ovdje. Javite nam se ako Vam zatreba bilo koje od naših rješenja koje želite prijaviti na ovaj natječaj. Ne zaboravite, zadnji rok za prijavu je 29.03.2024.

>