Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na najvećoj logističkoj konferenciji u regiji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj sudionika ograničen! Prijave i više informacija o samom događaju slijede uskoro.
   
Choose languageLanguage
Novost

Digitalizacija Guest Mangementa i komunikacija s gostima uz SuitePad

Autor
Ivan Periš
Datum
27/07/2020

Za vrijeme trenutne pandemije pokažite vašim gostima da brinete za njihovu sigurnost, ostavljajući pritom jednaku kvalitetu vaših usluga.

SuitePad vam može pomoći i omogućiti gostima koji žele smanjiti fizički kontakt na namjanju moguću razinu, da ipak u potpunosti uživaju u svim sadržajima i potpunoj kvaliteti usluge koju nudite. Na taj način osiguravaju se napredne usluge za goste hotela.

Ukratko, SuitePad služi Vašem gostu kao tihi privatni vodič kroz hotel i okolicu, te je gostu na raspolaganju od 0-24. Uz SuitePad gost može naručivati hranu, čišćenje sobe, tretmane, čitati novine, pratiti vaše ponude i akcije i sl.

Više o mogućnostima koje pruža SuitePad čitajte na: 

https://www.suitepad.de/en/ i komunicirajte s gostima hotela na brz i siguran način koristeći prednosti napredne tehnologije.

Za one koji žele više, pogledajte video kako Vam SuitePad može pomoći tijekom pandemije

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

>