TOP 3 Trenda u intralogistici - LogiMAT24  •  07.05.2024. u 9h organiziramo besplatni webinar na kojem ćemo pokazati novosti, trendove i savjete koje smo dobili tijekom nedavnog posjeta najvećem svjetskom sajmu logistike - LogiMAT 2024. Prijavite se ovdje.  
   
Choose languageLanguage
Blog

Quicktron i Špica revolucioniraju upravljanje lancem opskrbe

Quicktron i Špica revolucioniraju upravljanje lancem opskrbe
Autor
Lucija Vulić
Datum
14/09/2023

Quicktron, globalni lider u rješenjima robotske automatizacije, je najavio uzbudljivo novo partnerstvo s tvrtkom Špica Sustavi (članicom Špica Group), vodećim regionalnim dobavljačem rješenja za upravljanje lancem opskrbe i ljudskim resursima. Ova suradnja, ostvarena s obzirom na snažnu regionalnu prisutnost Spica Group, ima potencijal da preoblikuje način na koji tvrtke učinkovito upravljaju lancima opskrbe.

 

Spica Grupa: Pioniri u besprijekornom integriranju

Spica Group, sa značajnim prisustvom u 25 zemalja, specijalizirana je za stvaranje sveobuhvatnih rješenja koja besprijekorno integriraju partnersku opremu u upravljačke sustave. Ovaj pristup osnažuje tvrtke omogućavajući im potpunu vidljivost i kontrolu nad svojim operacijama. Fokusirani na područja Jadrana i središnje Europe, Spica Group uspostavila se kao pouzdano ime u industriji.

 

Strateški savez: Povezivanje ekspertize

Strateški savez između Quicktrona i Spica-e temelji se na opsežnoj ekspertizi u robotici, automatizaciji i upravljačkim sustavima. Zajedno ciljaju na osnaživanje tvrtki najsuvremenijom tehnologijom, omogućujući im optimizaciju lanaca opskrbe, pojednostavljenje upravljanja radnom snagom i podizanje praćenja i iskorištavanja imovine na nove razine efikasnosti i produktivnosti. Yin Lili, generalna direktorica Europe u Quicktronu, izrazila je svoje oduševljenje ovim partnerstvom, ističući njihovu zajedničku viziju korištenja tehnologije za povećanje efikasnosti i produktivnosti tvrtki diljem regije. Reputacija Quicktrona u industriji potvrđena je inteligentnim robotskim rješenjima, uključujući QuickBin, koji je globalno preoblikovao operacije u skladištima. Njihova rješenja za robu prema osobi i rješenja za pametno upravljanje materijalima također su stekla značajno priznanje, rješavajući intralogističke potrebe s nevjerojatnom preciznošću. Neven Rusković, direktor Špica Sustava, podijelio je slično oduševljenje, navodeći da suradnja s Quicktronom predstavlja značajan korak naprijed u pružanju inovativnih rješenja svojim klijentima. Zajedno su posvećeni pružanju alata tvrtkama kako bi uspjele u današnjem dinamičnom i inovativnom okruženju.

 

Osnaživanje poslovanja najsuvremenijim rješenjima

Partnerstvo između Quicktrona i Špice obećava isporuku najsuvremenijih rješenja koja poboljšavaju sposobnosti upravljanja lancem opskrbe i imovinom. Tvrtke mogu očekivati efikasne, prilagodljive i skalabilne alate koji će im omogućiti optimizaciju njihovih operacija na tržištu koje se neprestano mijenja. Ovo partnerstvo ima potencijal preoblikovati način na koji tvrtke pristupaju upravljanju lancem opskrbe i imovinom. Spaja najbolje od dvaju svjetova - stručnost Quicktrona u robotskoj automatizaciji i integracijske sposobnosti Špice. Zajedno su spremni osnažiti tvrtke diljem Jadrana i središnje Europe kako bi se istaknule na dinamičnom i konkurentnom tržištu.

Za medijske upite i dodatne informacije, molimo kontaktirajte:

Quicktron

Email: info@quicktron.com

Web stranica: www.quicktron.com 

Špica Sustavi

Email: info@spica.hr

Web stranica: www.spica.hr

Ostanite u tijeku s uzbudljivim razvojem situacije dok Quicktron i Špica kreću na ovu transformacijsku putovanju kako bi revolucionirali upravljanje lancem opskrbe.


>