TOP 3 Trenda u intralogistici - LogiMAT24  •  07.05.2024. u 9h organiziramo besplatni webinar na kojem ćemo pokazati novosti, trendove i savjete koje smo dobili tijekom nedavnog posjeta najvećem svjetskom sajmu logistike - LogiMAT 2024. Prijavite se ovdje.  
   
Choose languageLanguage
Blog

Nova generacija označavanja – Nice Label sustav za izradu i upravljanje naljepnicama

Nova generacija označavanja – Nice Label sustav za izradu i upravljanje naljepnicama
Autor
Tea Marolin
Datum
11/03/2024

Danas se tvrtke suočavaju s tri ključna izazova kada je u pitanju označavanje artikala: visoki IT troškovi, skupa kontrola kvalitete i neučinkoviti procesi. NiceLabel sustav upravljanja naljepnicama pomoći će vam u rješavanju ovih izazova digitalnom transformacijom procesa označavanja.

Pronađite izvore svojih izazova 

Nekada su se tvrtke u potpunosti oslanjale na softver za dizajn etiketa ili obrazaca kako bi upravljale cijelim procesom označavanja. Ovi "stari" pristupi često zahtijevaju ručno ispisivanje i radno intenzivan proces osiguranja kvalitete; što dovodi do raznih izravnih i neizravnih troškova te sprječava tvrtke da iskoriste tržišne prilike. 

Koje je moguće rješenje? 

Kako bi izbjegle takve probleme, tvrtke odlučuju digitalno transformirati proces označavanja implementacijom modernog sustava upravljanja naljepnicama. Ovaj sustav zamjenjuje ručni rad i druge dugotrajne i zahtjevne aktivnosti s pouzdanom tehnologijom spremnom na budućnost, što rezultira povećanjem učinkovitosti i drastičnim smanjenjem pogrešaka. 

Osim smanjenja izravnih i neizravnih troškova, digitalizacija procesa označavanja pomoći će vam da otkrijete skriveni potencijal svog poslovanja bržim plasiranjem proizvoda na tržište i, posljedično, povećanjem prodaje. 

Troškovi zastarjelih pristupa označavanju veći su nego što većina misli. Ručni i naporni radni procesi troše puno vremena i resursa. Skloni su pogreškama, što može rezultirati prepravkama proizvoda, karantenom i povlačenjem s tržišta. Također dovode do propuštenih prilika kada tvrtke ne mogu dovoljno brzo reagirati na promjenjive tržišne uvjete i trendove. 

Kako bi bile konkurentne na današnjem izazovnom tržištu, tvrtke bi trebale transformirati svoje označavanje. Digitalizacijom označavanja tvrtke mogu eliminirati ljudske pogreške, povećati produktivnost i poboljšati kontrolu kvalitete. 

Transformirajte svoj proces označavanja kako biste skrivene troškove pretvorili u vidljive uštede. NiceLabel Label Management System standardizira cijeli proces ispisa naljepnica u jednoj platformi. Uključuje sve što vam je potrebno za transformaciju procesa označavanja; dizajner naljepnica, sustav za upravljanje dokumentima, program za izgradnju aplikacija, sustav za web ispis (za ručni ispis), integrirani sustav za ispis, neproizvodno okruženje te sustav za promjene i transport. Može se proširiti od pet do tisuću korisnika, kao i na udaljene lokacije, dobavljače ili ugovorne proizvođače. 

Sve što vam je potrebno za brzo dizajniranje naljepnica

Etikete su jedinstveni dokumenti i njihovo dizajniranje s alatima koji nisu namijenjeni za tu svrhu može biti izazovno. Ovaj dizajner naljepnica olakšava taj zadatak poslovnim korisnicima. Opremljen je ugrađenim značajkama grafičkog dizajna koje korisnicima omogućuju stvaranje naljepnica u nekoliko minuta, bez potrebe za vještinama kodiranja ili obukom.

Prednosti upotrebe Nice Label sustava:

  • Brže i fleksibilnije mijenjanje naljepnica
  • Pravna usklađenost
  • Brža globalna optimizacija
  • Zadržavanje postojećih kupaca
  • Privlačenje novih kupaca


Započnite svoj BESPLATNI PROBNI PERIOD

Slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije!


>