Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na regionalnoj logističkoj konferenciji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj mjesta ograničen! Više informacija o konferenciji i o tome kako se prijaviti saznajte ovdje.
   
Choose languageLanguage
Studija primjera

Glasovno upravljanje u skladištu: Mercator

Glasovno upravljanje u skladištu: Mercator

Mercator je uveo glasovno komisioniranje u svom distribucijskom centru u Naklu i time znatno poboljšao produktivnost, zadovoljstvo i sigurnost svojih djelatnika.

Suočeni s velikim izazovima u svom distribucijskom centru i hladnom pogonu, u Mercatoru su se odlučili poboljšati uvjete, sigurnost i produktivnost uvođenjem glasovnog upravljanja u skladištu.

Djelatnici Mercatora rade u ekstremnim uvjetima, kao što su: iznimno niska temperatura, rad u rukavicama koje otežavaju rukovanje s čitačima barkoda, loša vidljivost na zaslonima uređaja radi niske temperature, baterije uređaja su slabo izdržljive, te brojni drugi.

Uz naše stručnjake i detaljnu analizu njihovih izazova, u Mercatoru su uveli glasovno upravljanje i time znatno podigli produktivnost, zadovoljstvo i sigurnost djelatnika. Zahvaljujući glasovnom upravljanju, djelatnici sada mogu raditi slobodnih ruku, više su fokusirani na svoje zadatke što rezultira smanjenjem broja grešaka a vrijeme potrebno za edukaciju je značajno skraćeno.

undefined