Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na najvećoj logističkoj konferenciji u regiji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj sudionika ograničen! Prijave i više informacija o samom događaju slijede uskoro.
   
Choose languageLanguage
Studija primjera

Evidencija radnog vremena u BJELIN GRUPI

Evidencija radnog vremena u BJELIN GRUPI
Preuzmi
Datum
19/07/2021

BJELIN GRUPA okuplja tvrtke Bjelin d.o.o., Bjelin Croatia d.o.o., Bjelin Otok d.o.o. i Spačvu d.d. Grupacija broji više od 1.800 zaposlenika i kontinuirano se širi i razvija. Uz primarnu djelatnost proizvodnje podnih obloga (troslojni parket, podne daske od učvršćenog drveta i keramičke kompozite), glavnina proizvodnje obuhvaća rezanu građu, furnir, pelete, brikete pa sve do sobnih i ulaznih vrata.

Sustav za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa uveden je u poduzeću Bjelin d.o.o. na lokacijama u Ogulinu i Bjelovaru. Zaposlenici se registriraju RFID karticama, a dio zaposlenika koristi i registraciju putem mobitela. Osim toga, evidencija radnog vremena povezana je s računovodstvenim programom za obračun plaća zbog čega se znatno štedi vrijeme koje je potrebno za obračun plaća zaposlenika na kraju mjeseca.