Pozivamo vas na Logitelligence - 23.05.2024.  •  Pridružite nam se u Zagrebu na regionalnoj logističkoj konferenciji. Sudjelovanje je besplatno, uz obveznu prijavu jer je broj mjesta ograničen! Više informacija o konferenciji i o tome kako se prijaviti saznajte ovdje.
   
Choose languageLanguage

Brže i jednostavnije do putnih naloga

Povezivanje putnih naloga i evidencije radnog vremena jednostavno je! Modul Putni nalozi olakšava unos, potvrdu i plaćanje troškova koji se odnose na putovanja - i to sve preko vašeg pametnog telefona. Na taj način brže i jednostavnije možete voditi putne naloge. 

Jednostavna upotreba
Funkcionalnosti

Jednostavna upotreba

Modul Putni nalozi olakšava pripremu putnih naloga podnositeljima zahtjeva, odobravateljima te računovodstvu. Cijeli postupak, od otvaranja putnog naloga do pripreme isplate i naloga za plaćanje, možete odraditi u aplikaciji ili putem mobitela. Sve obavijesti koje su vezane za podneseni zahtjev stižu putem e-maila i na taj način se postiže pravovremena obavijest. 
Udaljenost i dnevnice
Moguće je definirati vrstu vozila, rute putovanja i precizno definiranje vremena putovanja. Aplikacija izračunava udaljenost te iznose naknade za putne troškove.
Svi dokazi na jednom mjestu
Nakon završetka poslovnog putovanja,
zaposlenik može priložiti dokaze o troškovima u .jpg, .png, .doc, .pdf ili .xls. formatu. Također, uz putni nalog može priložiti izvještaj i upisati putne troškove.
Avansno plaćanje
Kako bi se olakšalo bezbrižno obavljanje poslovnog puta, tvrtka može platiti zaposleniku određeni iznos. Modul omogućava kreiranje transfera unutar jednog putnog naloga.
Precizan i jednostavan obračun
Nakon potvrde od strane ovlaštene osobe, putni nalog se vraća zaposleniku koji može vidjeti specifikaciju plaće u okviru dotičnog putnog naloga. Putni nalog se može ispisati ili poslati elektroničkim putem financijskoj službi.
Povezivanje sa sustavom Time&Space
Integracija s modulom za upravljanje odsutnostima (Approval Workflow) omogućuje poduzećima da upravljaju svim izostancima na jednom mjestu. Zapisi su tako cjeloviti, a procesi brzi i jednostavni. Međutim, integracija s modulom za plaće (PIF) osigurava precizna plaćanja bez ikakvog administrativnog posla.
Demo aplikacija

Istražite mogućnosti modula Putni nalog!

Modul Putni nalog ima jednostavno i intuitivno korisničko sučelje. Pogledajte kako je lako unijeti troškove, dodati privitke i preuzeti izvješća.

Zatražite pristup besplatnoj probnoj aplikaciji

Zatražite pristup besplatnoj probnoj aplikaciji

Modul Putni nalog olakšava unos putnih naloga i skraćuje proces odobravanja naloga. Na koji način modul funkcionira? Uvjerite se sami i istražite koje su sve mogućnosti!

Preuzmite brošuru i saznajte sve detalje!

Preuzmite brošuru i saznajte sve detalje!

U brošuri smo prikazali ključne funkcionalnost aplikacije Putni nalozi. Pročitajte na koji način možete na jednostavan način upravljati putnim nalozima!

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u skladu s Vašim financijskim mogućnostima.