ŠPICA grupacija i IBCS grupa najavljuju suradnju i strateško partnerstvo

 •  ŠPICA grupacija, vodeći regionalni proizvođač i dobavljač rješenja za poboljšanje poslovanja poslovnih subjekata, upravljanje ljudskim resursima (Workeforce Management), kontrolu pristupa u hotelijerstvu (Hospitality Management) i digitalnu transformaciju lanca opskrbe (Supply Chain Managementa) te IBCS grupa, vodeći integrator za primjenjiva rješenja za poslovnu mobilnost u centralnoj Europi najavili su potpisivanje strateškog partnerstva s ciljem da korisnicima ponude jedinstvenu paletu usluga i rješenja.


  Članovi strateškog partnerstva u mogućnosti su ponuditi napredna i cjelovita rješenja za digitalizaciju poslovanja u svim zemljama od Baltičkog do Jadranskog i Crnog mora.


  “Glavni cilj partnerstva je korisnicima omogućiti najvišu razinu usluge i kvalitetna rješenja u 10 država CEE europske regije. Partnerstvo između dva tržišna lidera stvorit će jedinstveni tim, pokriven iskustvom i znanjem, povezan s resursima oba partnera, što će nam omogućiti da dostavimo visoko kvalitetna i vrijedna rješenja za naše cijenjene kupce i to na globalnom nivou” rekao je Brian Marcel, direktor IBCS grupe.

  “U prošlom desetljeću, oba partnera postali su vodeći na svom tržišnom segmentu. Povezivanje ŠPICA grupe i IBCS grupe dat će nam pristup novim tržištima i omogućiti nove načine suradnje s našim kupcima. Na europskom tržištu ne postoji slična organizacija, koja može pružiti u toj mjeri široka i napredna rješenja na području upravljanja ljudskim resursima i lancima opskrbe” rekao je Tone Stanovnik, direktor ŠPICA grupe.


  Prednosti za kupce i partnere
  Zahvaljujući ŠPICA - IBCS partnerstvu, kupci će dobiti pristup vodećim rješenjima na području upravljanja ljudskih resursa i lanca opskrbe. Radit će s iskusnim profesionalcima koji mogu povezati iskustvo rada na različitim projektima širom Europe. ŠPICA - IBCS partnerstvo omogućava kvalitetna rješenja koja će unaprijediti poslovanje naših korisnika, uz dodatne usluge, kao npr. preventivno održavanje i servisiranje, koje označavaju visoka kvaliteta, brzina i profesionalnost, uključujući lokalnu podršku u svim zemljama. Zajednički timovi trenutno broje preko 300 stručnjaka na području upravljanja lanca opskrbe, mobilnih aplikacija, automatske identifikacije i upravljanja ljudskih resursa, s gotovoo 30 godina iskustva na tržištu.


  IBCS Grupa
  IBCS grupa posluje na području Bugarske, Češke, Mađarske, Poljske i Slovačke. Svojim kupcima omogućavaju rješenja za povećanje učinkovitosti rada, rast performansi i produktivnosti unutar organizacije, smanjuju troškove te učinkovito realiziraju konkurentske prednosti naših korisnika. Članovi grupe su IBCS Poljska, IBCS Bugarska, IBCS Mađarska, Kodys Češka i Kodys Slovačka. IBCS stručna ekipa broji preko 180 zaposlenih te nudi kompletna rješenja za integraciju lanca opskrbe.


  ŠPICA Grupa
  ŠPICA grupa je vodeći dobavljač rješenja za digitalnu transformaciju lanca opskrbe (Supply Chain Management) i upravljanja ljudskih resursa (Work Force Management) u Adriatic regiji. Preko 100 stručnjaka je zaposleno u Adriatic kompanijama u Ljubljani, Zagrebu, Splitu, Beogradu, Sarajevu, Skoplju, Podgorici i Londonu. ŠPICA rješenja pomažu korisnicima da povećaju svoju učinkovitost poslovanja i agilnost procesa u različitim industrijama, kao što su proizvodnja, transport, logistika, trgovina. Također, ključne resurse unaprjeđujemo kroz naša Workforce Management rješenja u hotelskim, financijskim i državnim sektorima na području EMEA tržišta.