• Advantas

  S Advantas rješenjem dobili smo na brzini i transparentnosti, jer se točno vidi tko je, što, i kada u objektima očitao, a inventuru možemo raditi na razini cijele firme, koristeći jedan čitač.

  Marin Levak, Viši suradnik programske podrške, Istraturist

Advantas - programsko rješenje za upravljanje osnovnim sredstvima

Advantas programsko rješenje za upravljanje osnovnim sredstvima unapređuje poslovne procese vođenja osnovnih sredstava poduzeća sa jednogodišnje inventure na upravljanje tijekom cijele godine.

 • Advants Assut - upravljanje z osnovnimi sredstvi

   

  Advantas  omogućuje  zaprimanje i označavanje novih osnovnih sredstava sa bar kod ili RFID oznakama, unos detaljnih podataka o nabavci  sredstava, praćenje funkcionalnog stanja, lokacije gdje se nalazi, zaduženje korisnika osnovnih sredstava, evidenciju i organizaciju servisa, praćenje troškova održavanja i izvanrednog servisiranja,  arhiviranje dokumentacije, periodičke inventure i izradu naprednih poslovnih izvještaja.
  Saznajte više
 • Studija slučaja

  Istraturist je hotelsko poduzeće s više od 50 godina tradicije u pružanju turističkih usluga u hotelima, apartmanima i kampovima. Advantas je uspostavio upravljanje osnovnim sredstvima kroz cijelu godinu i time doprinio sigurnijem poslovanju. Istraturist je ovim procesom knjigu imovine doveo u realno stanje, povećao točnost i osigurao si transparentan uvid u stanje osnovnih sredstava.

  Više o ovom rješenju pročitajte u studiji slučaja.

  Pruzmite

Kontakt

Neven Rusković
+385 91 11 22 901
neven.ruskovic@spica.com