Choose languageLanguage

Skladišno poslovanje prilagođeno Vašim potrebama

Za besplatan savjet i konstruktivan razgovor, nije potrebno puno. Unesite svoje podatke i mi ćemo vas kontaktirati!

Prednosti WMS-a

Digitalno skladište i visoka razina zadovoljstva kupaca ne mogu jedno bez drugog.
Prednosti uvođenja WMS sustava su višestruke:
Minimiziranje grešaka u protoku robe kroz skladište
Brži rad uz smanjenje potrebne radne snage
Optimizacija skladišnog prostora i zaliha
Bolji odnos s korisnicima usluge, brža i točnija isporuka
Trenutačni uvid u stanje zaliha i efikasnosti operatera
Napredno praćenje atributa robe (šarže, serijski brojevi, datumi isteka, prioriteti isporuke…)

Skladišta opremljena naprednim IT sustavima omogućuju bržu obradu narudžbi i praćenje robe od prijema narudžbe do isporuke.

Veća produktivnost do

50
%
Postizanje točnosti rada skladišta do
99,9
%
Brži protok robe do
50
%

Funkcionalnosti WMS-a

Skladišno poslovanje po Vašoj mjeri

Najveća prednost WMS rješenja za upravljanje skladištima je njegova prilagodljivost. Svako poduzeće ima svoj definirani poslovni proces koji ovisi o industriji, opsegu i načinu poslovanja. Naše rješenje ima širok izbor funkcija za optimizaciju skladišnog poslovanja.

Prijem robe

Prijem robe putem barkod, RFID ili automatiziranih načina sa svim opcijama načina prijema za provjeru ispravnosti ulaznih dokumenata i sa stvarnim stanjem robe koja dolazi u skladište. Mogućnost označavanja barkod oznakama te dimenzioniranje (volumen i težina) robe koja nema te podatke prilikom dolaska u skladište.

Odlaganje robe

Odlaganje zaprimljene robe na skladišne pozicije ili direktno na otpremne pozicije (cross-docking) automatizirano od strane WMS sustava ili definirano od strane korisnika. Roba koja je odložena na skladišne pozicije se prati u realnom vremenu sa svim pomacima unutar skladišta, kako po količinama, tako i po različitim parametrima – po atributima, serijama i datumima isteka.

Alokacija robe za isporuku

Automatizirana alokacija radnih naloga za dnevnu isporuku robe. Sustav sam provjerava stanje skladišnih zaliha sa stanjem na komisionim lokacijama za svakog kupca, kako po stanju tako i po zadanim atributima robe te vrši automatsku nadopunu komisionih lokacija.

Komisioniranje robe

Prikupljanje robe za isporuku (komisioniranje) je najsloženiji dio WMS sustava. Sustav koji nudimo podržava sve poznate metode načina organizacije tih operacija, a koje dogovaramo s korisnicima ovisno o njihovim potrebama. WMS sustav vodi komisionara do točne pozicije na skladištu s točno onom robom koju treba prikupiti po svom nalogu.

Otprema robe

Otprema komisionirane robe podrazumijeva dostavu naloga na zonu za isporuku uz tiskanje svih pripadajućih dokumenata: logističke etikete po međunarodnim standardima te sadržaja isporuke. Opcionalno WMS sustav može angažirati operatera za kontrolu isporuke naloga da provjeri točnost rada komisionara za taj nalog.

Integracija s drugim IT sustavima

WMS sustav radi u integraciji s ERP sustavom korisnika u realnom vremenu rada. Podržavamo ovu integraciju sa svim korisničkim ERP sustavima. Također možemo ponuditi integraciju s vanjskim softverskim sustavima tvrtki koje se bave ECommerce trgovinom, 3PL uslugama i paketnom distribucijom.

Izvještaji

Sustav ima cijeli niz izvješća o stanju zaliha, prometa robe kroz skladište, efikasnosti rada, bilo u obliku papirnatih ili on-line na ekranima uređaja koji podržavaju HTML preglednik.

Pouzdan partner Körber Supply Chain-a

K-Motion WMS sustav za upravljanje skladištem je proizvod našeg partnera : Körber Supply Chain čiji smo ovlašteni p artner za regiju, s našim certificiranim stručnjacima za implementaciju i dugoročno održavanje sustava.

Prednost WMS sustava koji nudimo su brza integracija, fleksibilnost i dugoročno održavanje uz poznate troškove. Sustav je pogodan za digitalizaciju skladišnog poslovanja od manjih skladišta do velikih, u svim vertikalnim industrijama.

Körber Supply Chain je jedan od 3 vodeća svjetska proizvođača WMS sustava, s više od 1.600 korisnika u 78 država i iskustvom od 30 godina u pružanju ovog rješenja.

Osim WMS sustava, a u suradnji sa Körber Supply Chain, vam možemo ponuditi dodatne opcije: projektiranje i opremanje skladišta, sustavi za robotizirana i automatizirana skladišta.

Pouzdan partner Körber Supply Chain-a

Što kažu naši kupci?

Uspješno implementirani sustavi i završeni projekti te zadovoljni kupci dokaz su da su naša rješenja usmjerena na ispunjavanje zahtjeva s ciljem poboljšanja i optimizacije poslovnih procesa.

“Nakon nekoliko sati praktičnog učenja, naši novi kolege su generalno postigli jako dobru razinu učinkovitosti.”

- Ivan Mičić, Plodine d.d.

Nadogradnjom WMS-a ROX je osigurao neometan rad skladišta u narednim godinama. Novouvedena rješenja dovela su do smanjenja utroška radnih sati potrebnih za izvršavanje pojedinih procesa. 

Oprema za upravljanje skladištem

Cjelovito rješenje za tehnološki napredno skladišno poslovanje uključuje i mogućnost kupnje ili najma opreme za skladište. Surađujemo s vodećim proizvođačima barkod čitača, prijenosnih terminala i pisača etiketa.

Prijenosni terminali

Prijenosni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) prikladni su za skladišta, trgovine i za potrebe inventure. Ovi terminali često imaju ugrađenu WiFi ili GSM opcije što im omogućuje čitanje barkod i RFID oznaka.

KUPITE U E-TRGOVINI
Čitači bar koda

Čitači bar koda

Postoji više vrsta skenera bar koda: ručni, bežični, fiksni, dostupni u raznim cijenama i kvalitetama. Čitači omogućavaju brzo i pouzdano čitanje 1D ili 2D bar kodova.

KUPITE U E-TRGOVINI
Pisači etiketa

Pisači etiketa

Ključni element u skladišnom poslovanju je pisač etiketa. Možemo vam ponuditi različite vrste termičkih pisača vodećih proizvođača. Ako Vam ponestane potrošnog materijala, možete slobodno naručiti kod nas.

KUPITE U E-TRGOVINI
Potrošni materijal

Potrošni materijal

Za sve pisače u našoj ponudi isporučujemo potrošni materijal u skladu sa zahtjevima pojedinog tipa pisača.

KUPITE U E-TRGOVINI

Što možemo učiniti za vas?

Svaka stranka ima svoje želje i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve - u vašem financijskom okviru.