Choose languageLanguage

VoiceXtreme

VoiceXtreme (VoX) je rješenje namijenjeno za glasovno upravljanje skladištem bazirano na voice tehnologiji. 

ZATRAŽITE PONUDU

Fleksibilno enterprise rješenje za vaš distributivni centar

VoX je aplikacija koja omogućava operateru da „razgovara” sa WMS/ERP sustavom, obrađuje podatke s terminala, upravlja razmjenom podataka i upravlja dijalogom između sustava i operatera. Ovisno o funkcionalnostima WMS sustava, VoX je u mogućnosti dodatno obrađivati podatke i na taj način omogućiti funkcionalnosti koje WMS standardno nema.
Integracija

Integracija sa svim ERP / WMS sustavima ili bilo kojim sustavom koji kontrolira stanje skladišta.

Modularnost

Modularan dizajn sastoji se od svih "plug & play" opcija koje su normativ u poslovnom okruženju poput analitike, mapiranja, izvještavanja, planiranja rasporeda i sigurnosti.

Okruženje

Intuitivan program ispunjen brojnim opcijama. Modificirajte izgled vašeg programa, tablica i svih tekstova sukladno vašim potrebama.

Vidljivost

Kontrolni panel je prilagođen za potpunu vidljivost i omogućava detaljno upravljanje svim uređajima, operaterima, konfiguracijskim opcijama i dijagnostici sustava jednim klikom.

Audit Log

Sve promjene u sustavu se prate. Svaka promjena objekta ili statusa je zapisana za potrebe buduće analize.

Engine

Glasovni "engine" podržava čak 35 jezika. Također, nudi mnoštvo opcija poput: TouchConfig, TouchConnect, SoundSense and BlueStreak.

Kako radi Voice?

Skladištar sa sustavom komunicira preko glasovnih instrukcija/odgovora. Za funkcionalan rad potreban je sustav za skladišno poslovanje (WMS) s dodatkom za glasovno upravljanje, a skladište mora imati dobru pokrivenost Wi-Fi signalom. Skladištar je opremljen s glasovnim terminalom, koji nosi oko struka, te sa slušalicama i mikrofonom.

Kako radi Voice?

Prednosti glasovno upravljanog skladišta

Povećana točnost
85
%
Povećana produktivnost
35
%
Smanjeno vrijeme obuke
65
%
Povećana sigurnost
30
%
Podržanih jezika
35
Povrat investicije/ROI mjeseci
9-18
Glasovno upravljanje skladištem - za sve!

Glasovno upravljanje skladištem - za sve!

Voice tehnologija je glavni oslonac poslovanja velikih distributivnih centara već desetljećima, ali za mnoge male do srednje velike tvrtke Voice tehnologija je bila nedostižna. Ulaganja u infrastrukturu i troškovi prilagodbe bile su samo neke od prepreka. Do sada. Predstavljamo Vam Voice tehnologiju koja je namijenjena kako velikim, tako i malim i srednjim skladištima.

Što možemo učiniti za vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.