Choose languageLanguage

FETCH AMR rješenja

U vrijeme kada se povećavaju zahtjevi za internom logistikom, kada se narudžbe usitnjavaju i kada je sve teže pronaći dugoročno održiv radni tim, AMR roboti mogu uvelike povećati produktivnost i smanjiti troškove za internu logistiku. Bez obzira radi li se o opskrbi radnih mjesta u proizvodnji ili prijevozu predmeta s mjesta skladištenja do rampe za ulazak i izlazak, robotizirana kolica osiguravaju brz, siguran i učinkovit prijevoz materijala.
Učinkovit djelatnik na baterijski pogon

U vrijeme kada se povećavaju zahtjevi za internom logistikom AMR roboti mogu uvelike povećati produktivnost i smanjiti troškove za internu logistiku. Bez obzira radi li se o opskrbi radnih mjesta u proizvodnji ili prijevozu predmeta, robotizirana kolica osiguravaju brz, siguran i učinkovit prijevoz materijala.

Nema većih inicijalnih modela ulaganja - model najma

Budući da naša robotska rješenja ne zahtijevaju intervencije u zgradama, njihovo uvođenje, za razliku od AGV uređaja, brzo je i jeftino. Svi roboti koriste istu kartu prostorija i razmjenjuju informacije o preprekama. Za robote naplaćujemo mjesečnu najamninu.

Izuzetno brza implementacija

Špica AMR robotska rješenja mogu se implementirati u kratkom vremenskom roku, a mogu raditi bez integracija sa WMS, MES ili ERP rješenjima. Međutim, još veću učinkovitost postižemo povezivanjem s drugim IT sustavima u tvrtki i obnavljanjem internih logističkih procesa.

Niži interni troškovi logistike

Naši AMR roboti mogu raditi u više smjena, a jedan AMR robot može zamijeniti do tri radnika. Koristeći AMR rješenja, trošak radnog tima može biti znatno niži, a napor za pronalaženje i obučavanje novih zaposlenika smanjen.

Manje zastoja u proizvodnji

Uz pomoć Špica AMR rješenja, opskrba proizvodnim poslovima je brža i fleksibilnija. Gužva zbog nedostatka materijala na radnim mjestima je smanjena, zaliha materijala na radnim mjestima može se smanjiti, a opskrba se može obavljati automatski.

Često postavljena pitanja

Upoznajte naš učinkovit tim AMR robota

Tim Fetch Robotics sastoji se od autonomnih naprednih AMR robota koji će osigurati da u kratkom vremenu podignete automatizaciju procesa u internoj logistici i vašem skladištu na znatno višu razinu. AMR roboti donose uštede u logistici, smanjuju pogreške i zastoje u procesu.

Freight500

Svestran i spretan s paletama

Freight500

Novi Freight500 autonomno premješta robu i manje paletirane tovare, poboljšava produktivnost i optimizira rute skladištenja.

Pročitajte više
CartConnect

Napravljeni za automatizaciju rukovanja materijalima

CartConnect

CartConnect samostalno vozi kolica do bilo kojeg mjesta unutar skladišta. Sigurno se kreće između ljudi, viljuškara i druge opreme u skladištu.

Pročitajte više
RollerTop

Pruća veću fleksibilnost i automatizaciju

RollerTop

Pogodan za okruženja u kojima se koriste transportne trake.

Pročitajte više
Freight1500

Paleta za teške terete

Freight1500

Freight1500 sigurno i spretno prevozi velike i teške terete.

Pročitajte više

Što možemo učiniti za vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira.