• Upravljanje ključevima

Špica je ekskluzivni distributer proizvoda poznate Švedske firme Creone koja se više od 35 godina bavi razvojem inteligentnih sustava za upravljanje ključevima i vrijednim stvarima pružajući vam potpunu kontrolu, sigurnost i jednostavnost. Kako svi ormari u sustavu posjeduju kodirane brave, jednostavno možete odrediti kome će biti dozvoljen pristup određenom ključu ili pretincu. Ovisno o seriji za koju se odlučite, imat ćete mogućnost da sve informacije vezane za određeni pretinac ili određeni ključ u svakom trenutku vidite direktno na LCD-u koji se nalazi na ormaru. Svi ormari u sustavu povezani su na jednu centralnu točku i svima se upravlja putem jednog centraliziranog KeyWin softvera. 

 • Opis sustava

 • Upravljanje ključevima

  Oprema

  Najnaprednija verzija ormara za upravljanje ključeva je KeyControl kojima se pruža potpuni uvid u svaki ključ. KeyRack sustav namijenjen je ugradnji na zid ili u sigurnosne ormare. Keybox ormari imaju veće pregrade s kukicama za ključeve ili više manjih pregrada. ValueBox ormari više su namijenjeni za čuvanje vrijednih stvari pa su iz tog razloga pregrade većih dimenzija.

  Saznajte više
 • Upravljanje ključevima

  KeyWin5 light softversko rješenje

  Softversko rješenje omogućava vam jednostavan unos podataka korisnika, grupa i ključeva. Vi određujete koji će korisnici i koje grupe biti povezani s kojim ključevima

  Saznajte više
 • Upravljanje ključevima

  Usluge

  Implementacija, obuka i održavanje samo su neke od usluga kojima ćemo vam pomoći da unaprijedite svoje poslovanje.

 • Upravljanje ključevima

  Reference

  Creone sustav za upravljanje ključevima i vrijednim stvarima koriste zaposlenici kompanija u preko 25 zemalja.

  Saznajte više

Kontakt

Slobodan Mihajlović
01 6593 735
slobodan.mihajlovic@spica.com
Kontakt
Mladen Gunjević
091 1122 938
mladen.gunjevic@spica.com

Creone koriste: