• Terenska prodaja

Prodaja je ključni poslovni proces proizvođača i distributera robe široke potrošnje. Uspješna terenska prodaja, briga za pune police, brza logistika, praćenje konkurencije - sve ove aktivnosti moraju biti dobro koordinirane.

Korištenje rješenja Frontman SFA na tabletima ili pametnim telefonima nudi sve prednosti naprednih informatičkih sustava za podršku i prodajni menadžment na području terenske prodaje:

 • Stanje na prodajnim mjestima – podaci o prisutnosti, cijena proizvoda na prodajnim mjestima, informacije s terena u pojedinim poslovnicama pomažu u pripremi detaljnih analiza prodajnih mjesta, trgovačkih lanaca, regije ili kategorije. Frontman ankete i izvješća u realnom vremenu mogu prikupiti informacije o svojim klijentima i konkurenciji.
 • Plan aktivnosti –planiranje dnevnih aktivnosti terenskih prodavača u skladu s taktičkim ciljevima vaše tvrtke za prodaju na terenu. U skladu s tim ciljevima definiran je dnevni raspored posjeta i aktivnosti za svaki obilazak. Učestalost posjeta trgovinama uskladite sa stvarnim potrebama. Pratite postizanje ciljeva prodajnih predstavnika.
 • Provjerite dogovore s trgovcima – svaki prodajni predstavnik na terenu, za svako prodajno mjesto, ima uvid u dogovorenu prisutnost, aktivnosti, akcije, planograme, cijene i prethodne posjete. Tim je pristupom kvaliteta komunikacije povećana.
 • Postizanje boljih rezultata - iskustvo pokazuje da uz Frontman SFA možete napraviti više posjeta dnevno, a da uz to nemate potrebu za povećanjem prodajnih timova na terenu. U jednom prodajnom obilasku obavite sve aktivnosti.
 • Ambulantna prodaja – Frontman SFA vam također može pomoći u ambulantnoj prodaji. Vozači putem tableta mogu dobavljati artikle iz svog vozila i kreirati narudžbe za sljedeći posjet.

 

 • Terenska prodaja

  Rješenje Frontman SFA

  Frontman SFA namijenjen je organizacijama, koja se bave sa distribucijom i prodajom robe široke potrošnje (FMCG). Fokusira se na učinkovitost prodajne ekipe, organizaciju i smanjenje administrativnog rada. Pokriva prikupljanje narudžbi, prikupljanje podataka, planiranje i praćenje rada putnika i fotografiranje prodajnih mjesta.

  Rješenje Frontman SFA u svakom trenutku koristi više od 10.000 putnika po cijelom svijetu!

  Zanima me više o Frontmanu
 • Terenska prodaja

  Oprema

  Oprema koja se koristi u terenskoj prodaji mora biti prilagođena za rad na terenu. Posebna pozornost posvećena je sigurnosnoti i praktičnoj uporabi. Možemo vam ponuditi specijalizirane tablete, PDA, prijenosne terminale, barkod printere.
   

  Pročitajte više
 • Terenska prodaja

  Usluge

  Osim uvođenja konkretnih rješenja, poduzeća često savjetujemo kako poboljšati upravljanje terenskom prodajom i kako mogu najučinkovitije napredovati. Surađujemo s priznatim regijskim stručnjacima s područja FMCG prodaje.

  Pročitajte više
 • Terenska prodaja

  Reference

  Frontman rješenje za mobilnu prodaju koriste najveći regionalni distributeri. Među njima su Ljubljanske mljekare, Orbico, Carlsberg, Heineken, Vigros, Podravka, Megamix, Pogrej in Pojej, Butan Plin, Dana, Dr. Oetker, Tvornica Duhana Sarajevo, Medex, Žito i niz drugih. 

  Pročitajte više

Kontakt

Mario Baburić
01 6593 737
mario.baburic@spica.com
Kontakt

Surađujemo s: