Choose languageLanguage

VoiceXtreme

VoiceXtreme je fleksibilno enterprise rješenje razvijeno s ciljem da sve komponente vašeg distributivnog centra podigne na novu razinu izvrsnosti.

Fleksibilno enterprise rješenje za vaš distributivni centar
Što je VoiceXtreme

Fleksibilno enterprise rješenje za vaš distributivni centar

VoiceXtreme (VoX) je rješenje namijenjeno za glasovno upravljanje skladištem bazirano na Vocollect tehnologiji. VoX je aplikacija koja omogućava operateru da „razgovara” sa WMS/ERP sustavom, obrađuje podatke s terminala, upravlja razmjenom podataka i upravlja dijalogom između sustava i operatera. Ovisno o funkcionalnostima WMS sustava, VoX je u mogućnosti dodatno obrađivati podatke i na taj način omogućiti funkcionalnosti koje WMS standardno nema. 

Integracija
Neupadljiva integracija s svim ERP / WMS sustavima ili bilo kojim sustavom koji kontrolira stanje skladišta.
Modularnost
Modularan dizajn sastoji se od svih "plug & play" opcija koje su normativ u poslovnom okruženju poput analitike, mapiranja, izvještavanja, planiranja rasporeda i sigurnosti.
Okruženje
Intuitivan i opcijama ispunjen radni prostor. Modificrajte izgled vašeg radnog prostora programa, tablica i svih tekstova vašim potrebama.
Vidljivost
Kontrolni panel je prilagođen za potpunu vidljivost i omogućava detaljno upravljanje svim uređajima, operaterima, konfiguracijskim opcijama i diagnostici sustava jednim klikom.
Audit Log
Sve promjene u sustavu se prate. Svaka promjena objekta ili statusa je zapisana za potrebe buduće analize.
Engine
Glasovni "engine" je razvijen od strane VoiceArtisana (Honeywell) i podržava mnoštvo opcija poput: TouchConfig, TouchConnect, SoundSense and BlueStreak
Prednosti glasovno upravljanog skladišta

Uvođenje novih IT rješenja za unapređenje internih procesa u logistici postaje imperativ opstanka poduzeća u vrijeme porasta konkurencije na području opskrbnog lanca. 

Povećana preciznost 85%
Smanjeno vrijeme treninga 65%
Povećana sigurnost 30%

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših financijskih okvira. 

Želim sastanak