• Skladišno poslovanje

    Gorenje je u suradnji sa Špicom potražilo optimalno rješenje koje podupire njihovo poslovanje. Špicini su se stručnjaci pobrinuli za brzu implementaciju sustava za glasovno upravljanje skladištem, uspješno su ga povezali s postojećim SAP sustavom i proveli su obuku svih zaposlenika u poduzeću Gorenje.

    Preuzmite studiju slučaja Gorenje

Upravljanje skladištem

Za optimalan rad skladišta je potrebna IT podrška skladišnih procesa. Naš cilj je da pomognemo pri lakšem upravljanju rada u skladištu, smanjimo troškove poslovanja skladišta i upravljanja zalihama. Managementu omogućavamo da dobiju real time i realan nadzor nad aktivnostima i uspješnosti poslovanja u skladištu, te uvodimo potpuni nadzor i praćenje robe i artikala u skladištu. Na taj način omogućavamo optimiziranje skladišnog poslovanja u skladištima, različitih vrsta i veličina.  
 

Savjetovanje i nadzor procesa

Kao priprema za izvođenje projekta, Špica nudi pregled svih trenutnih procesa i posebnosti poslovanja kompanije, na temelju čega ponudi savjet, kako ih unaprijediti. Iskustvo i znanja naše ekipe, razvijena rješenja te interni razvoj omogućavaju da sudjelujemo projektima, od manjih do većih i kompleksnijih. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.
 
 

Podrška od planiranja, razvoja do implemetacije

Osim IT sustava, mnogi naši partneri koriste i opremu naših partnera, te se odlučuju za kupnju i održavanje terminala, printera, WIFI mreže. Više o opremi možete pogledati u našem katalogu: katalog.spica.hr
 
Naša rješenja za nadzor i upravljanje procesa u skladištu su prilagođena različitim veličinama, tipovima skladišta, te se prilagođavaju vama:
 
Voice za glasnovno upravljanje procesima,
WMS za veća skladišta i kompleksnije procese,
WMS za manja skladišta.

 

 

Voice

Voice za zahtevno komisioniranje

 

Glasovno upravljanje procesa u skladištu.

Pročitajte više

WMS za velika skladišta

Accellos za velika skladišča

 

Rješenje za napredne procese. 

 Pročitajte više

WMS za manja skladišta

WMS Hydra za mala skladišča

 

Osnovni WMS procesi.

Pročitajte više

 

Kontakt

Marijo Baburić
091 112 2930
mario.baburic@spica.com
Kontakt
Zlatan Golub
091 112 2908
zlatan.golub@spica.com
Kontakt