• Evidencija i registracija radnog vremena

  Globalno rješenje za lokalno tržište

   Time&Space rješenje dostupno je na 15 jezika i koristi se na latinici, ćirilici i na arapskom pismu. Mreža ljudi u Špici, sastavljena od osposobljenih i certificiranih partnera širom EMEA regije pruža kvalitetne usluge na lokalnom jeziku.

   

Evidencija i registracija radnog vremena

Vrijeme je jedini resurs u poduzeću koji je nemoguće zamijeniti, a svaki je njegov gubitak konačan. Vrijeme se ne može kupiti na burzi ili u trgovini što ga čini iznimno vrijednim resursom. Osim toga, evidencija o radnom vremenu radnika zakonska je obveza svakog poslodavca.

Redovna evidencija radnog vremena u realnom vremenu omogućava transparentnost i jednak tretman zaposlenika. Uz neposredan pristup podacima možete pratiti tko više ili manje doprinosi ciljevima organizacije.

Time&Space efikasno je rješenje za evidenciju radnog vremena. Omogućava vam da definirate različite rasporede i pravila za kontrolu radnog vremena te pregled nad utrošenim vremenom i troškovima projekata. Točan izračun podataka u realnom vremenu može se koristiti za inteligentnu analizu efikasnog korištenja radnog vremena. Podaci se mogu prenijeti na druge sustave za obračun plaća ili kadrovsku evidenciju. 

Evidencija radnog vremena

 Evidencija radnog vremena zakonska je obveza poslodavaca. Saznajte u nastavku kako Vam možemo pomoći oko uvođenja sustava za evidenciju radnog vremena.

 • Programska rješenja za evidenciju radnog vremena

  Moduli sustava za evidenciju radnog vremena

  Sustav za evidenciju radnog vremena Time&Space ima modularni dizajn i obuhvaća različite načine pristupa registraciji radnog vremena (preko mobitela, terminala, biometrije), sve do modula za planiranje, koji s podacima dobivenim registracijom prijavljenih, putem alata za provjeru odsutnosti, priprema podatke za unos u programe za obračun plaća. Ovaj način registracije radnog vremena obuhvaća i upravljanje posjetiteljima (recepcija) i na taj način dobiva se sveobuhvatan sustav za evidenciju radnog vremena

  Pročitajte više o sustavu!
 • OPREMA ZA EVIDENCIJU I REGISTRACIJU RADNOG VREMENA

  Oprema za evidenciju i registraciju radnog vremena

  Registracijski terminali i pristupni kontroleri osnovni su elementi hardvera sistema Time&Space, a zidni i stolni čitači namijenjeni su identifikaciji korisnika.

  Pročitajte više!
 • SAP integracija certifikat

  Integracija Time&Space sustava s ERP sustavima

  Korisnici SAP i Pantheon sustava imaju potrebu povezati sve svoje poslovne procese kako bi se osigurala ušteda resursa i vremena zaposlenika. U cilju postizanja veće kvalitete rada i korištenja sustava, omogućili smo integraciju Time&Space sustava s Pantheon i SAP poslovno-informacijskim sustavima. 

  Više o mogućnostima integracije
 • Ugovor o održavanju sustava

  Špica kontinuirano radi na usavršavanju sustava za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. Ipak, povremeni zastoji u radu sustava uvijek su mogući. Upravo zato, tu je opcija ugovora o održavanju Time&Space sustava za sve naše korisnike. 

  Zanima Vas koje su sve prednosti ugovora o održavanju sustava?

  Pročitajte više!
 • Zaštita osobnih podataka u Time&Space sustavu

  Zaštita osobnih podataka podrazumijeva i zaštitu podataka vezanih za zaposlenike i za evidenciju radnog vremena zaposlenika. Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) zahtjeva zaštitu osobnih podataka pojedinaca. To, naravno, vrijedi i kada je riječ o radnom vremenu zaposlenika jer se i radno vrijeme pojedinog zaposlenika smatra osobnim podatkom.

  Sustav Time&Space kompatibilan je s Općom uredbom o zaštiti podataka i omogućuje tehničke mjere za zaštitu pristupa podacima kako bi se podaci osigurali od neovlaštenog pristupa. 

  Saznajte više o zaštiti osobnih podataka
 • Dostupna je nova verzija Time&Space sustava za evidenciju radnog vremena

  Verzija 11 Time&Space sustava

  Kontinuirano radimo na razvoju i poboljšanju naših rješenja. Trenutno je dostupna verzija 11 Time&Space sustava za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. Zanima Vas koje su to promjene koje nova verzija donosi?

  Saznajte više!

Kontakt

Slobodan Mihajlović
Product manager
+385 91 11 22 907
slobodan.mihajlovic@spica.com
Mladen Gunjević
+385 91 11 22 938
mladen.gunjevic@spica.com

Imaju povjerenja u nas: