• Registracija radnog vremena

    

Vrijeme je jedina stvar u poduzeću koju je nemoguće zamijeniti, a svaki je njegov gubitak konačan. Vrijeme se ne može kupiti na burzi ili u trgovini što ga čini dragocjenim resursom.

Redovita registracija radnog vremena u realnom vremenu omogućuje transparentnost i jednak tretman zaposlenika. Uz neposredan pristup podacima možete pratiti tko više ili manje doprinosi ciljevima organizacije.

Time&Space učinkovito je rješenje za registraciju radnog vremena. Omogućuje vam da definirate različite rasporede i pravila za kontrolu radnog vremena te pregled nad utrošenim vremenom i troškovima projekata. Točan izračun podataka u realnom vremenu može se koristiti za inteligentnu analizu učinkovitog korištenja radnog vremena. Podaci se mogu prenijeti na druge sustave za obračun plaća ili kadrovsku evidenciju.

 • Ponuda

  Registracija radnog vremena Time&Space ima modularni dizajn i obuhvaća različite načine pristupa registraciji radnog vremena (preko mobitela, terminala, biometrije), pa do modula za planiranje, koji s podacima dobivenim registracijom prijavljenih, putem alata za provjeru odsutnosti, priprema podatke za unos u programe za obračun plaća. Ovaj način registracije radnog vremena obuhvaća i upravljanje posjetiteljima (recepcija).

  Pročitajte više
 • Oprema

  Registracijski terminali i pristupni kontroleri osnovni su elementi hardvera sustava Time&Space, a zidni i stolni čitači namijenjeni su identifikaciji korisnika.

  Pročitajte više
 • Usluge

  Optimizacijom radnog vremena bavimo se od samog početka našeg rada. Rado ćemo Vas saslušati i zajedno s Vama pronaći najbolje rješenje za Vaše potrebe.

  Pročitajte više
 • Reference

  Kroz suradnju s našim strankama, stekli smo zavidan broj referenci. Ovdje su, neke od njih, detaljno opisane. Za kompletan popis nas kontaktirajte i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.

  Pročitajte više

Kontakt

Slobodan Mihajlović
01 6593 735
slobodan.mihajlovic@spica.com
Kontakt
Mladen Gunjević
091 1122 938
mladen.gunjevic@spica.com

Imaju povjerenja u nas: