• Evidencija i registracija radnog vremena

  Globalno rješenje za lokalno tržište

   Time&Space rješenje dostupno je na 15 jezika i koristi se na latinici, ćirilici i na arapskom pismu. Mreža ljudi u Špici, sastavljena od osposobljenih i certificiranih partnera širom EMEA regije pruža kvalitetne usluge na lokalnom jeziku.

   

  Preuzmite brošuru

Evidencija i registracija radnog vremena

Vrijeme je jedini resurs u poduzeću koji je nemoguće zamijeniti, a svaki je njegov gubitak konačan. Vrijeme se ne može kupiti na burzi ili u trgovini što ga čini iznimno vrijednim resursom.

Redovna evidencija radnog vremena u realnom vremenu omogućava transparentnost i jednak tretman zaposlenika. Uz neposredan pristup podacima možete pratiti tko više ili manje doprinosi ciljevima organizacije.

Time&Space efikasno je rješenje za evidenciju radnog vremena. Omogućava vam da definirate različite rasporede i pravila za kontrolu radnog vremena te pregled nad utrošenim vremenom i troškovima projekata. Točan izračun podataka u realnom vremenu može se koristiti za inteligentnu analizu efikasnog korištenja radnog vremena. Podaci se mogu prenijeti na druge sustave za obračun plaća ili kadrovsku evidenciju. 

 • Programska rješenja za evidenciju radnog vremena

  Sustav za registraciju radnog vremena Time&Space ima modularni dizajn i obuhvaća različite načine pristupa registraciji radnog vremena (preko mobitela, terminala, biometrije), sve do modula za planiranje, koji s podacima dobivenim registracijom prijavljenih, putem alata za provjeru odsutnosti, priprema podatke za unos u programe za obračun plaća. Ovaj način registracije radnog vremena obuhvaća i upravljanje posjetiteljima (recepcija).

  Pročitajte više o sustavu
 • Oprema

  Registracijski terminali i pristupni kontroleri osnovni su elementi hardvera sistema Time&Space, a zidni i stolni čitači namijenjeni su identifikaciji korisnika.

  Pročitajte više
 • SAP integracija certifikat

  Integracija Time&Space - SAP

  Korisnike SAP sistema označuje spremnost da svoje poslovne procese vode učinkovito i uz pomoć modernih IT sistema. Iz tog razloga, mislimo da jedan od važnijih procesa, područje evidencije radnog vremena ili time management (sa time je povezan i proces pripreme plaća) treba voditi na istom nivou.

  Špicin Time&Space je dugo vremena povezan sa sistemom SAP, a od 2017 smo dobili SAP certifikat za našu integraciju.

  Više o SAP integraciji
 • Dynamic Scheduling

  Dynamic Scheduling“ je „Time&Space“ modul dizajniran za jednostavno i transparentno planiranje radnih sati i odsutnosti. Ručno upisivanje radnog vremena je dugotrajno, a tablice su velike i zbunjujuće — stoga se često mogu pojaviti pogreške. Također, jedna tablica često ne uključuje sve informacije potrebne za učinkovito planiranje. Neravnomjerna raspodjela radnog vremena i raspoređivanje radnika na različitim lokacijama mogu biti veliki izazov za voditelje timova i ljudskih resursa. Dynamic Scheduling omogućuje jednostavnu navigaciju kroz brojne varijable radnog vremena u cilju što jednostavnije izrade optimiziranog plana.

  Preuzmite brošuru

Kontakt

Mladen Gunjević
+385 91 11 22 938
mladen.gunjevic@spica.com
Slobodan Mihajlović
+385 91 11 22 907
slobodan.mihajlovic@spica.com

Imaju povjerenja u nas: