• Označavanje proizvoda i tiskanje etiketa

   Pravilno označavanje i tiskanje proizvoda je temelj za praćenje tijekom vijeka trajanja. Označavanje opreme se mora provesti u skladu sa standardima opskrbnog lanca, uz što manje troškove.

Označavanje proizvoda i tiskanje etiketa

Pravilno označavanje i tiskanje proizvoda je temelj za praćenje tijekom vijeka trajanja. Označavanje opreme se mora provesti u skladu sa standardima opskrbnog lanca, uz što manje troškove. Barkod printamo na naljepnice i potom ih lijepimo na proizvode.

Prilikom čitanja barkodova i RFID, važno je da se postupak čitanja provodi što jednostavnije i da ne uzrokuje kašnjenja u procesu.

U našim projektima koristimo opremu renomiranih proizvođača Motorola/Symbol, Datamax, Zebra, TSC i drugih te ih uključujemo u svoje procese informatizacije sustava. 

 • Označavanje i tiskanje

  Label management solution (LMS)

  Nova generacija rješenja za upravljanje naljepnicama daje poduzećima snažnu priliku za smanjenje troškova, poboljšanje agilnosti i smanjenje rizika od gašenja proizvodnje i neusklađenosti sa zahtjevima označavanja. Ove su prednosti moguće zbog modernih rješenja za upravljanje naljepnicama koja omogućuju poduzećima konsolidaciju i automatizaciju suvišnog razvoja naljepnica i održavanja koje danas najčešće rade razni odjeli unutar poduzeća koje proizvodi naljepnice.

  Pročitajte više o LMS-u
 • Označavanje i tiskanje

  Oprema

  Oprema koja se koristi za označavanje i praćenje proizvoda mora biti prilagođena proizvodnom i skladišnom okruženju i ne bi trebala utjecati na proces rada. Posebna pozornost posvećena je sigurnosnom aspektu i jednostavnoj uporabi. Možemo vam ponuditi specijalizirane prijenosne terminale, skenere i pisače barkoda i RFID opreme. Surađujemo s proizvođačima opreme, vodećih svjetskih marki poput Datamax-a i Zebre. 

  Pročitajte više o opremi za LMS

Kontakt

Slaven Krajina
01 6593 739
slaven.krajina@spica.com

Surađujemo s: