Choose languageLanguage

Hotelski sefovi i minibarovi

Inteligentni sefovi omogućit će gostima da na siguran način pohrane svoje vrijedne predmete i osigurati im bezbrižan boravak. Tehnologija apsorpcije zaslužna za tihi rad i nisku potrošnju energije minibar-ova, pružit će gostima pristup rashlađenim pićima bez ikakvih ometajućih zvukova.

Elsafe Sentinel II

Elsafe Sentinel II

Sef koji zadovoljava najviše standarde sigurnosti. Revolucionarne značajke protuprovalnog sustava zaključavanja i konstrukcijski materijali osiguravaju maksimalnu izdržljivost, a funkcionalan i moderan dizajn garantira da će se uklopiti u svaki interijer. Osvijetljena tipkovnica i LED ekran s jasno vidljivim brojevima čine ga jednostavnim za korištenje.

Smartbox NG

Smartbox NG

Protuprovalni sef čelične konstrukcije pruža visoku razinu sigurnosti po prihvatljivoj cijeni. Zahvaljujući velikom LED ekranu i osvijetljenim tipkama jednostavan je i pregledan za korištenje. Dostupan je u četiri modela: Laptop, Top Open, Wall i Drawer. Dolazi s ugrađenim baterijskim napajanjem, opcijom provjere stanja baterije i upozorenja za nisku razinu baterije.

Pamibar

Pamibar

Pamibar nudi široki izbor modela minibar-ova najsuvremenije tehnologije hlađenja i maksimalne sigurnosti. Kvalitetni materijali, tihi rad i elegantan dizajn čine ih idealnom dodatnom opremom za svaku hotelsku sobu. Osim toga, zahvaljujući niskoj potrošnji energije, plastičnim dijelovima koji se mogu reciklirati i nekorištenju freona pri hlađenju, imaju smanjeni utjecaj na okoliš.

Što možemo učiniti za vas?

Svaka stranka ima svoje želje i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve - u vašem financijskom okviru.