Choose languageLanguage

Hotelske brave

Hotelske elektronske brave odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima te se svojim neupadljivim i modernim dizajnom prilagođavaju različitim stilovima uređenja hotelskih soba, a gostima osiguravaju osjećaj ugodnosti i sigurnosti

Moderne tehnologije za moderne hotele

Beskontaktno otvaranje vrata

RFID tehnologija omogućuje beskontaktno otvaranje vrata čime se produžuje vijek trajanja elektronske brave, povećava efikasnost i pouzdanost te gostu pruža sigurnost i praktičnost.

Kompatibilnost i povezivanje

Jedna od najvažnijih karakteristika suvremenih sustava kontrole ulaza u hotelima je njihova kompatibilnost i mogućnost povezivanja sa sustavima pametne sobe kao što je Interel - Hotel of things.

Mobilni ključ

NFC i Bluetooth Low Energy (BLE) tehnologije omogućuju dodatne funkcionalnosti otvaranja vrata korištenjem mobitela.

VingCard Essence

VingCard Essence

VingCard Essence svojim konceptom postiže vrhunac minimalističkog dizajna. Sve elektroničke komponente, uključujući čitač kartica i modul za mobilni pristup, nalaze se u unutrašnjosti vrata. Jedini vidljivi dio brave je ručka, za koju je dostupan širok raspon mogućnosti dizajna.

VingCard Signature RFID

VingCard Signature RFID

VingCard Signature RFID svojim se diskretnim izgledom i mogućnošću odabira dizajna ručke uklapa u gotovo svaki interijer. Idealna je za ugradnju u nove objekte, a jednako lako može zamijeniti i već postojeće instalacije. Osim s RFID tehnologijom, brava je kompatibilna i s tehnologijom mobilnog pristupa.

Dormakaba Confidant RFID

Dormakaba Confidant RFID

Dormakaba Confidant RFID je brava modernog i jednostavnog, ali robusnog dizajna koja podržava RFID i BLE tehnologiju. Kompatibilna je s dormakaba access management softverom, ali može funkcionirati i kao samostalni uređaj

Mobile Access

Mobile Access

Mogućnost otvaranja vrata mobitelom vašem hotelu daje sasvim novu dimenziju. Gostima pruža mogućnost da pomoću jednog uređaja – pametnog telefona, obave kompletan proces dolaska do hotelske sobe, od rezervacije smještaja, preko prijave i odjave pa do otključavanja vrata što dovodi do povećanja učinkovitosti procesa.

Što možemo učiniti za vas?

Svaka stranka ima svoje želje i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve - u vašem financijskom okviru.