Choose languageLanguage

EOS

U današnjem brzom tehnološkom krajoliku, prilagodljivost je ključna. EOS ne nudi samo rješenje za sadašnjost; pruža jasan put za buduće napretke. S predanošću održivosti i ostajanjem u središtu industrijskih trendova.

Put nadogradnje za EOS jednostavan je i ekonomičan, zahtijeva samo ažuriranje softvera. Ovaj napredni pristup štiti budućnost hotela, omogućujući im da lako prihvate nove tehnologije i značajke usmjerene prema gostima bez muke oko potpunog redizajniranja svojih sustava.

Konkurentska prednost u hotelijerstvu

Konkurentska prednost u hotelijerstvu

EOS nije samo još jedan termostat; to je pažljivo oblikovano rješenje prilagođeno ispunjavanju zahtjevnih standarda hotelskih brendova i propisa o upravljanju energijom. Njegov glavni cilj? Povećati uštedu energije dok osigurava udobnost gostiju. S intuitivnim značajkama kontrole HVAC-a i rasvjete, EOS majstorski upravlja odgodama temperature i prilagodbama osvjetljenja kada su sobe neiskorištene.

Jednostavna instalacija i integracija

Jednostavna instalacija i integracija

Jedna od istaknutih značajki EOS-a je njegova jednostavnost. To je termostat koji se sastoji od jedne komponente i eliminira potrebu za svom ostalom opremom za upravljanje HVAC-om. Ovaj pojednostavljeni dizajn ne samo da smanjuje složenost instalacije, već i minimizira troškove, čineći ga privlačnim izborom za hotele koji žele nadograditi svoje sustave za upravljanje energijom.

EOS se također ponosi bezbrižnim mogućnostima integracije s magnetskim kontaktnim vratima. Ova značajka znatno poboljšava detekciju prisutnosti, osiguravajući da se mjere za uštedu energije aktiviraju upravo onda kad su potrebne. Doviđenja energiji koja se troši u praznim sobama.

Najintegriraniji IoT termostat

U samo jednom uređaju ovo rješenje obuhvaća cloud-based energy management system, environmental fusion sensor – kombinaciju čak 8 senzora za pouzdanu detekciju prisutnosti gosta te IoT hub za brojne mogućnosti nadogradnje funkcionalnosti.
Povezanost

EOS podržava sve standardne wireless protokole (2x BLE, 2x ZigBee, 2x Thread, 2x 802.15.4, 1x WiFi) te omogućuje gotovo neograničenu povezanost na razini sobe, ali i na razini cijelog objekta.

IoT Infrastruktura

INTEREL connectBsmart tehnologija povezuje različite hotelske uređaje i sustave putem bežičnih standarda za ultra low energy IoT tehnologije bez potrebe za instalacijom dodatne infrastrukture.

Kompatibilnost

EOS uređaj kompatibilan je s većinom kućišta postojećih hotelskih termostata, a za njegovu instalaciju nisu potrebni građevinski radovi i polaganje novih kabela. Nakon ugradnje potrebno ga je samo povezati sa softverom u cloud-u.

Potpuna automatizacija hotelske sobe za visoki standard usluge

Sustav uključuje termostat i upravljačke panele koji upravljaju klimatizacijom i rasvjetom uz pružanje brojnih drugih usluga.

  • "Over-The-Air Update" funkcionalnost
  • Sensor kvalitete zraka
  • Sensor pritiska
Povećanje standarda

Povećanje standarda

EOS predstavlja promjenu u standardima upravljanja energijom i kontrolom soba za goste u industriji hotelijerstva. Kombinirajući pristupačnost, jednostavnost i skalabilnost, ova inovativna termostatska platforma omogućuje hotelima optimizaciju njihove operacije, smanjenje potrošnje energije i poboljšanje cjelokupnog iskustva gostiju.

Neusporedivo korisničko iskustvo

Kroz godine iskustva, INTEREL je stvorio korisničko sučelje s iznimno kratkim procesom uporabnog učenja za sve generacije korisnika. Osim za gosta, EOS je iznimno jednostavan i za tehničko osoblje. Jednostavno postavljanje uređaja osigurava brzo puštanje u pogon i smanjenu mogućnost greške, a povezanost s cloud-om i nova mogućnost ažuriranja over-the-air, omogućuju jednostavno održavanje te otvaraju brojne mogućnosti integracije s drugim softverima.

Nagrađivani dizajn

EOS termostat kombinacija je tehnološke inovacije, intuitivnog i user-friendly dizajna i kućišta prilagođenog jednostavnoji brzoj instalaciji, a svojim elegantnim i nenametljivim izgledom savršeno se uklapa u interijer svake sobe. Zahvaljujući navedenim karakteristikama, zasluženo je nagrađen Red Dot Design nagradom za produkt dizajn.

Što možemo učiniti za vas?

Svaka stranka ima svoje želje i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve - u vašem financijskom okviru.