Choose languageLanguage

Energetsko upravljanje hotelima

U današnjem dinamičnom okruženju, hotelska industrija se neprestano razvija kako bi udovoljila rastućim zahtjevima gostiju i okolišu. U tom kontekstu, energetsko upravljanje igra ključnu ulogu u transformaciji hotela u održive i učinkovite prostore, istovremeno pružajući visoku razinu udobnosti gostima.

Energy management system

Energy management system

INTEREL Energy Management System je sustav za jednostavno i učinkovito upravljanje klimatizacijom i rasvjetom. Klimatizacija i rasvjeta automatski se prilagođavaju ovisno o prisutnosti gosta, čime se mogu postići uštede do 35 %.

Značajna ušteda energije bez kompromisa

Značajna ušteda energije bez kompromisa

Kombinacijom ugrađenih senzora prisutnosti i mogućnošću povezivanja s hotelskim bravama, pouzdano se utvrđuje prisutnost gosta, a upravljački touch paneli s ikonama intuitivnog dizajna omogućuju user-friendly korisničku upotrebu. Rezultat navedenih karakteristika – zadovoljan gost, zadovoljan vlasnik hotela i zadovoljno hotelsko osoblje.

Jednostavna instalacija i adaptacija

Jednostavna instalacija i adaptacija

Osim jednostavne instalacije u novoizgrađenim objektima, INTEREL EMS može se lako ugraditi i u već izgrađene objekte ili zamijeniti već postojeće sustave za upravljanje energijom. Rad preko WiFi-ja i mogućnost povezivanja s ostalim pametnim objektima u hotelskoj sobi preko ZigBee protokola čine ugradnju jednostavnom i financijski optimalnom, a u kombinaciji s mogućnošću korištenja postojeće hotelske WiFi infrastrukture i univerzalnih kućišta, navedene karakteristike rezultiraju idealnim rješenjem bilo da je u pitanju nova investicija ili nadogradnja.

Povezanost

Povezanost

EMS uključuje brojne bežične i žične opcije za povezivanje s drugim hotelskim sustavima. Osim s hotelskim bravama, kontaktima prozora i ostalim objektima u hotelskoj sobi, EMS se može povezati i s brojnim servisima i softverima. Sučelje prema gotovo svim svjetski poznatim rješenjima Property Management sustava omogućuje EMS-u dobivanje informacija o tome je li soba izdana te ukoliko nije automatski dodatno snižava temperaturu i postiže daljnje uštede energije.

Guest room management system

Guest room management system

INTEREL Guest Room Management System omogućuje cjelovitu automatizaciju hotelske sobe uz visoku razinu usluge i jedinstveno iskustvo gosta.

Potpuna automatizacije hotelske sobe za visoki standard usluge

Potpuna automatizacije hotelske sobe za visoki standard usluge

Sustav uključuje termostat i upravljačke panele koji upravljaju klimatizacijom i rasvjetom uz pružanje brojnih drugih usluga. Ovo nije samo jedno od univerzalnih rješenja za automatizaciju hotelske sobe, već okruženje koje nudi mogućnost kreiranja optimalne konfiguracije uzimajući u obzir operativne procese, tehnološke zahtjeve te iskustvo i očekivanja gostiju.

Funkcionalnosti i dizajn

Funkcionalnosti i dizajn

Upravljanjem klimatizacijom i rasvjetom postiže se čak do 35 % uštede na potrošnji električne energije, a brojnim funkcionalnostima pomoću kojih gosti mogu prilagoditi okruženje svojim preferencijama osigurava se najviši nivo usluge. INTEREL GRMS osim svojim funkcionalnostima, ističe se i dizajnom. Upravljački paneli i termostati od stakla mogu se potpuno prilagoditi dizajnu interijera izborom boje, ikona, teksta i fontova.

Hotel of Things

Hotel of Things

Osim što podržava najmodernije komunikacijske protokole, INTEREL GRMS dolazi s ugrađenim connectBsmart sustavom zahvaljujući kojem postaje i gateway za Internet of Things. ConnectBsmart je Bluetooth BLE Beacon infrastruktura za hotelijerstvo koja povezuje razne sustave i uređaje kako bi se optimizirala operativna učinkovitost i poboljšalo iskustvo gosta. Neki od primjera primjene su daljinsko upravljanje funkcijama GRMS-a, praćenje osoblja i osnovnih sredstava, slanje push notifikacija, pomoć gostima u kretanju hotelom i mnoge druge.

Što možemo učiniti za vas?

Svaka stranka ima svoje želje i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve - u vašem financijskom okviru.