Choose languageLanguage

Hotelski sustavi

Tehnološki napredak, ušteda energije, automatizacija soba i vrhunska oprema za goste igraju ključnu ulogu u podizanju standarda hotela i oblikovanju nezaboravnih iskustava za goste. Naša strast je inovacija koja čini razliku. Ulaganjem u tehnologiju uštede energije, pametne sustave za automatizaciju i vrhunsku hotelsku opremu, stvaramo budućnost hotela - hotele koji zadivljuju i postavljaju nove standarde. Hoteli budućnosti su pametni i energetski učinkoviti, opremljeni vrhunskom opremom koja čini boravak gostiju ugodnijim i nezaboravnim.

EOS

EOS

INTEREL EOS je pametni WiFi hotelski termostat, ali i mnogo više od toga. Učinkovito upravljanje klimatizacijom i rasvjetom, detekcija prisutnosti gosta i IoT infrastruktura samo su neke od njegovih brojnih mogućnosti.

Energetsko upravljanje hotelima

Energetsko upravljanje hotelima

INTEREL Management Sistemi omogućuje cjelovitu automatizaciju hotelskih prostorija uz visoku razinu usluge i jedinstveno iskustvo gosta pritom štedeći energiju.

Upravljanje radnim vremenom hotela

Upravljanje radnim vremenom hotela

Upravljanje hotelskim osobljem predstavlja svojevrstan izazov. Smjenski rad, fluktuacije u prisutnosti i odsutnosti zaposlenika te kompleksne smjene i rasporede čine planiranje radnog vremena kompliciranim zadatkom. Dodatno, hotelski menadžeri moraju biti sigurni da su u skladu s zakonskim odredbama o radu kako bi izbjegli potencijalne pravne probleme. "Dynamic Scheduling" je rješenje koje je razvijeno upravo za rješavanje ovih izazova.

Hotelska oprema

Hotelska oprema

Kvalitetna hotelska oprema nije samo estetski dodatak; ona osigurava udobnost, sigurnost i funkcionalnost te podiže korisničko iskustvo na novu razinu.

Hotelske Brave

Hotelske elektronske brave odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima te se svojim neupadljivim i modernim dizajnom prilagođavaju različitim stilovima uređenja hotelskih soba, a gostima osiguravaju osjećaj ugodnosti i sigurnosti.

Više Informacija
Hotelski Sefovi & Minibarovi

Inteligentni sefovi omogućit će gostima da na siguran način pohrane svoje vrijedne predmete i osigurati im bezbrižan boravak. Tehnologija apsorpcije zaslužna za tihi rad i nisku potrošnju energije minibar-ova, pružit će gostima pristup rashlađenim pićima bez ikakvih ometajućih zvukova.

Više Informacija

Što možemo učiniti za vas?

Svaka stranka ima svoje želje i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve - u vašem financijskom okviru.