• Hotelski sustavi

  Hotel Arenaturist

  Ponosni smo na to što gostima možemo pružiti najnovije tehnologije i usluge, i uzbuđeni smo zbog toga što rješenje ASSA ASBLOY Hospitality Mobile Access, koje je instalirala Špica, našim gostima pruža najveću razinu zadovoljstva.

  Reli Slonim, izvršni direktor Arenaturista

Špica Sustavi zajedno sa VingCard-om i Interel-om u mogućnosti su ponuditi široku paletu rješenja od onih manje zahtjevnih do najkompleksnijih. Od sustava kontrole pristupa zasnovanog na VingCard pametnim bravama, preko štednje energije sa odlagačima kartica, do nadzora sobe, te upravljanja temperaturom i ostalim podsustavima.


Hosteli, moteli, apartmani, sobe, hoteli, od onih najmanjih do onih najvećih, mogu pronaći sebi prikladno rješenje iz skalabilnog i fleksibilnog raspona naših rješenja.
VingCard i Interel svjetska su prepoznatljiva imena iza kojih stoji kvaliteta, sigurnost, mobilnost, dizajn, pouzdanost i dugotrajnost, a Špica sve to nadograđuje svojim dugogodišnjim iskustvom u implementaciji i održavanju.
Posebno ističemo VingCard Mobile Access, tehnologiju koja omogućava otvaranje vrata mobilnim telefonom i pruža veliku fleksibilnost kako za gosta tako i za domaćina. Mobilne aplikacije omogućavaju i dodatne pogodnosti u komunikaciji, posebno u konzumentskom segmentu.


Našu bogatu ponudu hotelskih rješenja zaokružujemo vlastitim sustavom za upravljanje radnim vremenom, upravljanje osnovnim sredstvima, upravljanje zadacima, uz velik izbor dodatne opreme kao što su sefovi i mini barovi.

 • Hotelski sustavi

  Ponuda

  U našoj bogatoj ponudi hotelskih rješenja možete pronaći elektonske brave, sobne sefove, upravljanje energijom, fizičku kontrolu pristupa kao i registraciju radnog vremena te popis osnovnih sredstava.  

 • Hotelski sustavi

  Oprema

  Hoteli, lječilišta i druge ustanove koje nude mogućnost noćenja mogu gostu pružiti sigurnost uporabom univerzalne kartice, a sigurnosne pregrade usmjeravaju kretanje osoba, osiguravaju bolji video nadzor. Mogu čak i eliminirati potrebu za sigurnosnim osobljem. 

 • Hotelski sustavi

  Usluge

  Nudimo mogućnost pregleda postojećih sustava i opreme, te prijedlog o optimizaciji istih.

 • Hotelski sustavi

  Reference

  Kroz suradnju s našim klijentima, stekli smo zavidnu brojku referenci u hotelijerstvu. Na ovoj stranici podrobnije ćemo Vam predstaviti neke od njih, a za cijeli popis referenci i više informacija slobodno nas kontaktirajte.  

Kontakt

Neven Rusković
091 11 22 901
neven.ruskovic@spica.com
Kontakt

Surađujemo s: