• Rješenja u hotelijerstvu

   Špica Sustavi zajedno sa Dormakabom-om i Interel-om u mogućnosti su ponuditi široku paletu rješenja od onih manje zahtjevnih do najkompleksnijih. Od sustava kontrole pristupa zasnovanog na Dormakaba pametnim bravama, preko štednje energije sa odlagačima kartica, do nadzora sobe, te upravljanja temperaturom i ostalim podsustavima.

Hosteli, moteli, apartmani, sobe, hoteli, od onih najmanjih do onih najvećih, mogu pronaći sebi prikladno rješenje iz skalabilnog i fleksibilnog raspona naših rješenja.
Dormakaba i Interel svjetska su prepoznatljiva imena iza kojih stoji kvaliteta, sigurnost, mobilnost, dizajn, pouzdanost i dugotrajnost, a Špica sve to nadograđuje svojim dugogodišnjim iskustvom u implementaciji i održavanju.
Mobilne aplikacije omogućavaju i dodatne pogodnosti u komunikaciji, posebno u konzumentskom segmentu.


Našu bogatu ponudu hotelskih rješenja zaokružujemo vlastitim sustavom za upravljanje radnim vremenom, upravljanje osnovnim sredstvima, upravljanje zadacima, uz velik izbor dodatne opreme kao što su sefovi i mini barovi.

 • RJEŠENJA U HOTELIJERSTVU

  Rješenja

  Inteligentni hotelska rješenja podižu konkurentnost vašeg hotela pružajući kvalitetniju uslugu gostima, povećanu sigurnost boravka i uštede na troškovima poslovanja. Tehnologija se konstantno razvija i jako je važno odabrati rješenje koji će za 10 godina imati podršku, a istodobno se može unaprijediti uz minimalne investicije.

   

  Više o rješenjima za hotele
 • Oprema za hotele

  Oprema za hotele

  Hoteli, odmarališta i druge ustanove koje pružaju noćenje, gostima mogu pružiti bolju udobnost i veću sigurnost kroz korištenje univerzalne kartice (multi-application card) koji spadaju u najužu kategoriju opreme za hotele. Jedna kartica omogućuje kontrolu pristupa u sobu gosta, aktiviranje električnih uređaja u sobi, upravljanje energijom, korištenje garderobnih ormarića i bezgotovinsko plaćanje. 

  Više o opremi za hotele
 • Reference za hotelijerstvo

  Reference

  Kroz suradnju s našim klijentima stekli smo zavidan broj referenci u hotelskoj industriji. Ovdje su neke od njih detaljno opisane, a za cjelovitu referentnu listu, a za više informacija, kontaktirajte nas i mi ćemo vam rado pomoći.

  Više o našim referencama

Kontakt

Ivan Periš
091 1122 943
ivan.peris@spica.com
Mladen Gunjević
091 1122 938
mladen.gunjevic@spica.com
Neven Rusković
091 11 22 901
neven.ruskovic@spica.com