Choose languageLanguage

Hotelski sefovi i minibarovi

Inteligentni sefovi omogućit će gostima da na siguran način pohrane svoje vrijedne predmete i osigurati im bezbrižan boravak. Tehnologija apsorpcije zaslužna za tihi rad i nisku potrošnju energije minibar-ova, pružit će gostima pristup rashlađenim pićima bez ikakvih ometajućih zvukova. 

Elsafe Sentinel II

Elsafe Sentinel II

Elsafe Sentinel II je sef koji zadovoljava najviše standarde sigurnosti. Revolucionarne značajke protuprovalnog sustava zaključavanja i konstrukcijski materijali osiguravaju maksimalnu izdržljivost, a funkcionalan i moderan dizajn garantira da će se uklopiti u svaki interijer. Osvijetljena tipkovnica i LED ekran s jasno vidljivim brojevima čine ga jednostavnim za korištenje.

Smartbox NG

Smartbox NG

Smartbox NG protuprovalni sef čelične konstrukcije pruža visoku razinu sigurnosti po prihvatljivoj cijeni. Zahvaljujući velikom LED ekranu i osvijetljenim tipkama jednostavan je i pregledan za korištenje. Dostupan je u četiri modela: Laptop, Top Open, Wall i Drawer. Dolazi s ugrađenim baterijskim napajanjem, opcijom provjere stanja baterije i upozorenja za nisku razinu baterije.

Pamibar

Pamibar

Pamibar nudi široki izbor modela minibar-ova najsuvremenije tehnologije hlađenja i maksimalne sigurnosti. Kvalitetni materijali, tihi rad i elegantan dizajn čine ih idealnom dodatnom opremom za svaku hotelsku sobu. Osim toga, zahvaljujući niskoj potrošnji energije, plastičnim dijelovima koji se mogu reciklirati i nekorištenju freona pri hlađenju, imaju smanjeni utjecaj na okoliš.