Choose languageLanguage

Hotelske brave

Hotelske elektronske brave odgovaraju navišim sigurnosnim standardima te se svojim neupadljivim i modernim dizajnom prilagođavaju različitim stilovima uređenja hotelskih soba, a gotima osiguravaju osjećaj ugodnosti i sigurnosti. 

Moderne tehnologije za moderne hotele

Beskontaktno otvaranje vrata
RFID tehnologija omogućuje beskontaktno otvaranje vrata čime se produžuje vijek trajanja elektronske brave, povećava efikasnost i pouzdanost te gostu pruža sigurnost i praktičnost.
Kompatibilnost i povezivanje
Jedna od najvažnijih karakteristika suvremenih sustava kontrole ulaza u hotelima je njihova kompatibilnost i mogućnost povezivanja sa sustavima pametne sobe kao što je Interel – Hotel of things.
Mobilni ključ
NFC i Bluetooth Low Energy (BLE) tehnologije omogućuju dodatne funkcionalnosti otvaranja vrata korištenjem mobitela. 
VingCard Essence

VingCard Essence

VingCard Essence svojim konceptom postiže vrhunac minimalističkog dizajna. Sve elektroničke komponente, uključujući čitač kartica i modul za mobilni pristup, nalaze se u unutrašnjosti vrata. Jedini vidljivi dio brave je ručka, za koju je dostupan širok raspon mogućnosti dizajna.

VingCard Signature RFID

VingCard Signature RFID

VingCard Signature RFID svojim se diskretnim izgledom i mogućnošću odabira dizajna ručke uklapa u gotovo svaki interijer. Idealna je za ugradnju u nove objekte, a jednako lako može zamijeniti i već postojeće instalacije. Osim s RFID tehnologijom, brava je kompatibilna i s tehnologijom mobilnog pristupa.

Dormakaba Confidant RFID

Dormakaba Confidant RFID

Dormakaba Confidant RFID je brava modernog i jednostavnog, ali robusnog dizajna koja podržava RFID i BLE tehnologiju. Kompatibilna je s dormakaba access management softverom, ali može funkcionirati i kao samostalni uređaj.

Mobile Access

Mogućnost otvaranja vrata mobitelom vašem hotelu daje sasvim novu dimenziju. Gostima pruža mogućnost da pomoću jednog uređaja – pametnog telefona, obave kompletan proces dolaska do hotelske sobe, od rezervacije smještaja, preko prijave i odjave pa do otključavanja vrata. S operativne strane, ova tehnologija povećava učinkovitost procesa i profitabilnost budući da rasterećuje recepciju od repetitivnih poslova i omogućuje zaposlenicima da se fokusiraju na važnije stvari.

Mobile Access