Choose languageLanguage

Guest Room Management System

INTEREL Guest Room Management System omogućuje cjelovitu automatizaciju hotelske sobe uz visoku razinu usluge i jedinstveno iskustvo gosta. 

Potpuna automatizacije hotelske sobe za visoki standard usluge

Sustav uključuje termostat i upravljačke panele koji upravljaju klimatizacijom i rasvjetom uz pružanje brojnih drugih usluga. Ovo nije samo jedno od univerzalnih rješenja za automatizaciju hotelske sobe, već okruženje koje nudi mogućnost kreiranja optimalne konfiguracije uzimajući u obzir operativne procese, tehnološke zahtjeve te iskustvo i očekivanja gostiju.

Funkcionalnosti i dizajn

Funkcionalnosti i dizajn

Upravljanjem klimatizacijom i rasvjetom postiže se čak do 35 % uštede na potrošnji električne energije, a brojnim funkcionalnostima pomoću kojih gosti mogu prilagoditi okruženje svojim preferencijama osigurava se najviši nivo usluge. INTEREL GRMS osim svojim funkcionalnostima, ističe se i dizajnom. Upravljački paneli i termostati od stakla mogu se potpuno prilagoditi dizajnu interijera izborom boje, ikona, teksta i fontova. 

Hotel of Things

Osim što podržava najmodernije komunikacijske protokole, INTEREL GRMS dolazi s ugrađenim connectBsmart sustavom zahvaljujući kojem postaje i gateway za Internet of Things. ConnectBsmart je Bluetooth BLE Beacon infrastruktura za hotelijerstvo koja povezuje razne sustave i uređaje kako bi se optimizirala operativna učinkovitost i poboljšalo iskustvo gosta. Neki od primjera primjene su daljinsko upravljanje funkcijama GRMS-a, praćenje osoblja i osnovnih sredstava, slanje push notifikacija, pomoć gostima u kretanju hotelom i mnoge druge.