Choose languageLanguage

Energy Management System

INTEREL Energy Management System je sustav za jednostavno i učinkovito upravljanje klimatizacijom i rasvjetom. Klimatizacija i rasvjeta automatski se prilagođavaju ovisno o prisutnosti gosta, čime se mogu postići uštede do 35 %. 

Značajna ušteda energije bez kompromisa

Značajna ušteda energije bez kompromisa

Kombinacijom ugrađenih senzora prisutnosti i mogućnošću povezivanja s hotelskim bravama, pouzdano se utvrđuje prisutnost gosta, a upravljački touch paneli s ikonama intuitivnog dizajna omogućuju user-friendly korisničku upotrebu. Rezultat navedenih karakteristika – zadovoljan gost, zadovoljan vlasnik hotela i zadovoljno hotelsko osoblje.

Jednostavna instalacija i adaptacija

Jednostavna instalacija i adaptacija

Osim jednostavne instalacije u novoizgrađenim objektima, INTEREL EMS može se lako ugraditi i u već izgrađene objekte ili zamijeniti već postojeće sustave za upravljanje energijom. Rad preko WiFi-ja i mogućnost povezivanja s ostalim pametnim objektima u hotelskoj sobi preko ZigBee protokola čine ugradnju jednostavnom i financijski optimalnom, a u kombinaciji s mogućnošću korištenja postojeće hotelske WiFi infrastrukture i univerzalnih kućišta, navedene karakteristike rezultiraju idealnim rješenjem bilo da je u pitanju nova investicija ili nadogradnja.

Povezanost

Povezanost

EMS uključuje brojne bežične i žične opcije za povezivanje s drugim hotelskim sustavima. Osim s hotelskim bravama, kontaktima prozora i ostalim objektima u hotelskoj sobi, EMS se može povezati i s brojnim servisima i softverima. Sučelje prema gotovo svim svjetski poznatim rješenjima Property Management sustava omogućuje EMS-u dobivanje informacija o tome je li soba izdana te ukoliko nije automatski dodatno snižava temperaturu i postiže daljnje uštede energije.