Choose languageLanguage

Inovativna rješenja za hotele budućnosti

Kombinacijom napredne tehnologije i iskustva kreiramo rješenja prema vašim zahtjevima. Pružite gostima nezaboravno iskustvo, omogućite osoblju učinkovito i sigurno radno okruženje te učinite vaše poslovanje održivijim i profitabilnijim. Naš cilj je pomoći vam da vaš hotel postane prvi izbor svakog gosta.

Rješenja za automatizaciju hotelskih soba
Pametne sobe

Rješenja za automatizaciju hotelskih soba

Upravljanjem energijom i rasvjetom u hotelskim sobama postižu se značajne uštede električne energije. Rješenja koja pružamo kreću se od jednostavnih i ekonomičnih WiFi termostata do kompletne automatizacije hotelske sobe te se mogu potpuno prilagoditi vašim zahtjevima.

Energy Management System
Jednostavno i učinkovito upravljanje klimatizacijom i rasvjetom u potpunosti prilagođeno krajnjem korisniku. Precizno utvrđivanje prisutnosti gosta i upravljački panel intuitivnog dizajna za uštede bez utjecaja na iskustvo gosta.
Guest Room Management System
Potpuna automatizacija hotelskih soba postignuta korištenjem napredne tehnologije i najmodernijih komunikacijskih protokola uz mogućnost izrade po narudžbi kako bi se zadovoljili i najkompleksniji zahtjevi.
EOS termostat
Inovativno WiFi rješenje koje u jednom uređaju obuhvaća cloud-based energy management system, IoT hub i environmental fusion sensor. Nagrađivani dizajn prilagođen jednostavnoj instalaciji u nove i već izgrađene objekte.
Rješenja za upravljanje ljudskim resursima
BACK OF HOUSE

Rješenja za upravljanje ljudskim resursima

Automatizirajte operacije, planirajte radno vrijeme, koristite analitičke podatke za uvid u produktivnost i uskladite rad "front of house" i "back of house" sektora kako biste stvorili pozitivno i učinkovito radno okruženje.

Kontrola kretanja i evidencija radnog vremena
Špicin Time&Space sustav objedinjuje objedinjuje rješenje za back of house sa sigurnosnog aspekta i sustav evidencije radnog vremena. Za jednostavnije zahtjeve koja ne zahtijevaju velika početna ulaganja dostupne su i cloud opcije.
Inteligentna rješenja za opremanje hotelskih soba
Hotelska oprema

Inteligentna rješenja za opremanje hotelskih soba

Hotelska oprema vodećih svjetskih proizvođača koja vašim gostima osigurava siguran i ugodan boravak. Povećajte kvalitetu usluge i smanjite troškove poslovanja uz inteligentne hotelske brave, sefove, minibarove i garderobne ormariće.

Hotelske brave
Inteligentne hotelske brave unaprjeđuju učinkovitost i funkcionalnost tehnoloških procesa smještajnih objekata svih kategorija, od apartmana do hotelskih lanaca.
Hotelski sefovi i minibarovi
Hotelski sefovi i minibarovi neizostavan su dio opreme modernih smještajnih objekata. Upotpunite uslugu vašeg smještajnog objekta sefovima i minibar-ovima dostupnim u nekoliko verzija i razina opremanja.

Zašto smo pravi izbor za Vaš hotel?

do 35 %
uštede električne energije
30 +
godina uspješnog poslovanja
500 +
hotela koji koriste naša rješenja
1.000.000
zadovoljnih gostiju
Pogodnosti za svakoga

Automatizacijom do unaprjeđenja

Zadovoljni gosti
Rješenja koja pružamo krajnje su orijentirana prema korisniku. Stvorite ugodno okruženje za goste upravljanjem klimatizacijom i rasvjetom, olakšajte im pristup uslugama i informacijama i osigurajte visoku razinu sigurnosti. Sučelja intuitivnog dizajna jednostavna su za korištenje, a uklapaju se u svaki interijer.
Zadovoljno osoblje
Ušteda vremena i povećanje produktivnosti pozitivno utječu na radno okruženje. Uz IoT funkcionalnosti, planiranje rasporeda, evidenciju radnog vremena i kontrolu kretanja rasteretite osoblje i omogućite im da se usredotoče na ono najbitnije, stvaranje pozitivnog iskustva za gosta.
Zadovoljna uprava
Dok gosti uživaju u okruženju prilagođenom njihovim željama i potrebama, naša rješenja vode računa o uštedi energije, olakšavaju organizaciju rada i povezuju različite hotelske procese u jedinstveni sustav. Smanjenje troškova bez utjecaja na kvalitetu usluge osigurava brz povrat investicije.

Što možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u skladu s Vašim financijskim mogućnostima.

Špica Sustavi d.o.o.

Remetinečka Cesta 139 - Zagreb
114. Brigade 10, 21000 - Split
Adresa skladišta: Radoslava Cimermana 60, 10020 Zagreb
Remetinečka Cesta 139
+385 1 65 93 730
+385 1 65 93 730
Kontakt