• VoiceXtreme

  VoiceXtreme je fleksibilno enterprise rješenje razvijeno s ciljem da sve komponente vašeg distributivnog centra podigne na novu razinu izvrsnosti.

VoiceXtreme - Sustavi za glasovno upravljanje u skladištima

VoiceXtreme (VoX) je rješenje namijenjeno za glasovno upravljanje skladištem bazirano na Vocollect tehnologiji. VoX je aplikacija koja omogućava operateru da „razgovara” sa WMS/ERP sistemom, obrađuje podatke s terminala, upravlja razmjenom podataka i upravlja dijalogom između sistema i operatera. Ovisno o funkcionalnostima WMS sustava, VoX je u mogućnosti dodatno obrađivati podatke i na taj način omogućiti funkcionalnosti koje WMS standardno nema. 

Preuzmite brošuru

 • VoiceXtreme - Sustav za glasovno upravljanje skladištem

  Uvođenje novih IT rješenja za unapređenje internih procesa u logistici postaje imperativ opstanka poduzeća u vrijeme porasta konkurencije na području opskrbnog lanca. Jedno od najperspektivnijih novih rješenja je rad pomoću glasa, koji je alternativa ručnim terminalima ili klasičnom radu sa papirima.    Na taj način radniku su omogućeni bolji uvijeti za postizanje veće efikasnosti, sa slobodnim rukama, fokusom na rad sa manje grešaka i općenito boljim uvjetima za rad, a rezultat za tvrtku je znatno brži povrat investicije.
   
   Prednosti tehnologije i našeg rješenja prepoznali su Gorenje, Ledo, Mercator, Plodine, Delhaize, Atlantic, Merkur...
   Kod svih projekta odmah po uvođenju postigli smo brze i vidljive pozitivne efekte na poslovanje!
   
   

   
  Glasovno upravljanje koristi se pri komisioniranju, premještanju, preuzimanju i izdavanju robe, a najveći pozitivni efekt vidljiv je pri komisioniranju.

   
   

   


  Kako radi Voice?

   

  Skladištar sa sustavom komunicira preko glasovnih instrukcija/odgovora. Za funkcionalan rad potreban je sustav za skladišno poslovanje (WMS) sa dodatkom za glasovno upravljanje, a skladište mora imati dobru pokrivenost Wi-Fi signalom. Skladištar je opremljen s glasovnim terminalom, koji nosi oko struka, sa slušalicama i mikrofonom.

   

   
   

   

 • Gorenje studija slučaja

  Gorenje studija slučaja

  Gorenje je u suradnji sa Špicom tražilo optimalno rješenje koje će unaprijediti njihovo poslovanje. Stručnjaci iz Špice su se pobrinuli za brzu implementaciju sustava za glasovno upravljanje skladištem, uspješno su ga povezali s postojećim SAP sustavom i proveli obuku svih zaposlenih u tvrtki Gorenje.

   

  Preuzmi studiju slučaja
 • Ledo studija slučaja

   

  Ledo d.d. vodeći je domaći proizvođač industrijskog sladoleda i najveći distributer smrznute hrane. Špica Sustavi svojim su rješenjem glasovnog upravljanja u procesu njihova skladištenja uspješno odgovorili zahtjevnom projektu povećanja produktivnosti rada u hladnom pogonu.

  Preuzmi studiju slučaja
 • Mercator studija slučaja

  Mercator je uveo sustav glasovnog upravljanja u distributivnom centru Naklo u hladnom režimu, čime su znatno unaprijedili radne uvjete i produktivnost svojih zaposlenika.

   

  Preuzmi studiju slučaja

Kontakt

Mario Baburić
091 112 2930
mario.baburic@spica.com