Choose languageLanguage

Registracija radnog vremena

Kako bismo izbjegli propuštanje registracija radnog vremena, naš sustav omogućava prijave i odjave radnog vremena na različite načine (kartice, otisak prsta, mobitel, računalo i sl.) 

Registracija preko mobitela

Registrirajte dolaske i odlaske s radnog mjesta

Registrirajte dolaske i odlaske s radnog mjesta

Svaki zaposlenik, putem mobilne aplikacije, može registrirati dolazak i odlazak, evidentirati rad od kuće, podnijeti zahtjeve za izostanak s posla te provjeriti svoj radni raspored. Voditelji u svakom trenutku mogu provjeriti status svojih kolega i biti u tijeku tko je i gdje dostupan.

Registrirajte radno vrijeme na bilo kojoj lokaciji

Registrirajte radno vrijeme na bilo kojoj lokaciji

Prilikom svake registracije bilježe se GPS koordinate, tako da ćete uvijek znati odakle rade vaši zaposlenici. 

Dodatno, postoji mogućnost ograničenja registracije na određene lokacije. Primjerice, možete u sustavu definirati da se zaposlenici mogu registrirati samo u krugu zgrade ili ureda gdje rade. 

Držite sve podatke pri ruci!

Držite sve podatke pri ruci!

Voditelji bi uvijek trebali imati pri ruci informacije o prisutnosti zaposlenika i o kršenjima radnog vremena. Brzo odgovorite na zahtjeve za odsutnošću te pratite odobrene, odbijene i zahtjeve za odsutnošću koji su na čekanju. Omogućite voditeljima pristup povijesti registracije, njihovim lokacijama i detaljnim izvješćima.

Registracija radnog vremena u pregledniku ili preko web aplikacije

Registracija radnog vremena u pregledniku

Registracija radnog vremena u pregledniku

Savršena opcija za evidenciju rada u uredu ili za registraciju radnih sati prilikom obavljanja rada od kuće. Zaposlenici se mogu registrirati izravno u svom pregledniku, a može se unaprijed definirati s koje IP adrese je moguća prijava, odnosno odjava zaposlenika. 

Osobni portal za zaposlenike

Osobni portal za zaposlenike

Preko osobnon portala zaposlenici, između ostalog, mogu provjeriti svoje satnice, pregledati povijest prijava, podnijeti zahtjeve za izostanak s radnog mjesta te provjeriti status i lokaciju svojih kolega.

Sve registracije na jednom mjestu!

Sve registracije na jednom mjestu!

Zaposlenici mogu pristupiti samo svojim podacima, dok administratori računa ili voditelji odjela mogu upravljati odobrenjima, pregledavati izvješća, planirati rasporede i odobravati prekovremeni rad.

Registracija radnog vremena preko terminala

Prijava događaja preko terminala najčešće je korišten način evidentiranja radnog vremena. Ovakav način idealan je i za uredska okruženja i za korištenje u skladištima i tvornicama. Zaposlenici odabiru odgovarajuću radnju (dolazak, odlazak, ručak i sl.) na ekranu osjetljivom na dodir i svojom karticom ili preko mobitela dovršavaju proces registracije.

Zone Touch KB

Robusna verzija registracijskog terminala s četiri mehaničke tipke podržava većinu modernih tehnologija RFID kartica, ali i starije tehnologije kartica. Pogodan je za industrijska okruženja gdje zaposlenici koriste rukavice. IP65 stupanj zaštite omogućuje i vanjsku upotrebu.

Zone Touch KB

Preuzmite brošuru!
Zone Touch

Registracijski terminal Zone Touch s Linux OS-om omogućuje postavljanje registracijskih događaja prema vašim potrebama. Podržava većinu tehnologija RFID kartica, a HID Mobile Access™ omogućuje korištenje mobilnog telefona umjesto kartica. Radi autonomno čak i u slučaju prekida veze.

Niste pronašli ono što ste tražili?

Upoznajte i ostale funkcionalnosti našeg rješenja za evidenciju radnog vremena.