Choose languageLanguage

Nemojte zanemariti prekovremeni rad

Naš sustav za evidenciju radnog vremena obračunava prekovremeni rad na temelju registriranih dolazaka i odlazaka te sukladno pravilima evidencije radnog vremena koja sami postavljate.

Odobravanje prekovremenog rada

Odobravanje prekovremenog rada

Sve dok nadređeni ne odobre, dodatni sati izvan redovnog radnog vremena označavaju se kao neplaćeni.

Odobrenje za prekovremeni rad također mogu zatražiti zaposlenici, bilo za već odrađene sate ili za planirane prekovremene u budućnosti.

To omogućuje menadžmentu da kontrolira troškove uz potpunu transparentnost za sve uključene.

 Fleksibilan radni dan i raspored

Fleksibilan radni dan i raspored

Za radnike s fleksibilnim radnim vremenom računa se saldo sati umjesto prekovremenih radnih sati. Donosi se dnevni plan koji uzima u obzir osnovni okvir obveznog radnog vremena.

Zaposlenici uvijek mogu provjeriti svoju bilancu radnih sati te mogu smanjiti ili povećati svoju prisutnost na radnom mjestu i na taj način regulirati eventualni višak ili manjak sati.

Tjedna, mjesečna, tromjesečna ili godišnja stanja mogu se u svakom trenutku provjeriti te se mogu automatski oduzeti na kraju svakog razdoblja. Višak i manjak radnih sati evidentira se u izvješćima i podacima o plaćama, čime se osigurava da zaposlenik za njih dobije odgovarajuću isplatu

 Obrada prekovremenih sati i obračun plaća

Obrada prekovremenih sati i obračun plaća

Naš sustav prikazuje broj prekovremenih sati u izvješćima o plaćama, što čini obračun plaća znatno jednostavnijim. 

Možete točno odrediti koji vam podaci trebaju i sve to izvesti u CSV ili Excel datoteke koje možete jednostavno uvesti u svoje postojeće rješenje za obračun plaća.

Svi izračuni dostupni su i putem API sučelja, tako da su integracije s drugim sustavima vrlo jednostavne.