Choose languageLanguage
Planiranje radnog vremena

Racionalno planirajte rad svog tima

Koristite interaktivni kalendar za planiranje radnog vremena, izostanaka, raspored zaposlenika po odjelima te podijelite plan rada sa svojim timom. Jednostavno, transparentno i u skladu sa zakonom.

Prednosti automatskog rasporeda radnog vremena

Napravite plan rada zaposlenika bez kašnjenja i bez grešaka

U samo nekoliko klikova do plana rada
Ubrzava i pojednostavljuje proces planiranja jer omogućuje dinamičku izradu rasporeda, jednostavan pregled, ispis i slanje rasporeda zaposlenicima.
Planirajte radno vrijeme prema stvarnim potrebama
Omogućuje planiranje na temelju stvarnih radnih potreba, čime se smanjuju troškovi i povećava produktivnost zaposlenika.
Angažirajte zaposlenike
Jednostavno informiranje zaposlenika i samostalno uvođenje promjena od strane zaposlenika pozitivno utječe na angažman zaposlenika i smanjuje absentizam. 
Automatska upozorenja
Automatska upozorenja značajno smanjuju broj grešaka u planiranju jer se aktiviraju u slučaju nepoštivanja zakonskih ograničenja i odstupanja od planiranog rasporeda.
Planirajte sve odsutnosti – izravno u svom kalendaru
INTERAKTIVNI KALENDAR

Planirajte sve odsutnosti – izravno u svom kalendaru

Voditelji odjela mogu provjeriti planirane izostanke izravno u kalendaru gdje je jasno prikazano tko će biti odsutan i kada te mogu odobriti ili odbiti zahtjeve koje šalju pojedini zaposlenici. 

Zaposlenici dobivaju obavijest o tome je li njihov zahtjev odobren ili odbijen putem e-maila. Na taj način svi uključeni u ovaj proces imaju pravovremena informacije. 

Transferi između radnih mjesta

Transferi između radnih mjesta

Pravi ljudi na pravom mjestu u pravo vrijeme - bezvremenska je definicija na kojoj počiva naša filozofija kada je riječ o upravljanju radnim vremenom. Svako radno mjesto ima svoje potrebe i bit će dana kada možda nećete moći osigurati dovoljno osoblja. Naše rješenje za radno vrijeme omogućuje vam jednostavno raspoređivanje zaposlenike po različitim radnim mjestima, a sve sukladno stvarnim potrebama. 

Napravite raspored smjena
Dinamičko raspoređivanje zaposlenika

Napravite raspored smjena

Naš sustav za evidenciju rada automatski prepoznaje jutarnju, popodnevnu i noćnu smjenu te obračunava pripadajuće dodatke i prekovremeni rad.

Mnoge velike tvrtke oslanjaju se na naš sustav kako bi sve pripremili za točan obračun plaća. 

Dodatnu vrijednost ove vrste automatizacije prepoznale su i manje tvrtke s koje imaju jutarnje i popodnevne smjene.

Niste pronašli ono što ste tražili?

Pročitajte sve o ostalim funkcionalnostima našeg sustava za evidenciju radnog vremena.