Choose languageLanguage
Priprema podataka za plaće

Automatizirajte pripremu podataka o plaćama

Automatski prikupljeni podaci o prisutnosti i odsutnosti na radnom mjestu značajno ubrzavaju i pojednostavljuju obračun plaća.

Brži i precizniji obračun plaća

Brži i precizniji obračun plaća

Automatski pripremite podatke o plaćenim i neplaćenim satima po pojedinom zaposleniku, zatim o njihovom prekovremenom radu, vremenu koje zaposlenici provedu na pauzi za ručak i za sve druge vrste plaćanja.

Izvezite prilagođeno izvješće koje odgovara specifičnim potrebama vaše tvrtke i možete ga jednostavno uvesti u svoje postojeće rješenje za obračun plaća.

Svakoj vrsti plaćanja možedodijeliti jedinstvena oznaka, što omogućuje jednostavan uvoz podataka o radnom vremenu u vaš računovodstveni softver. Rezultat takvog rada je brži obračun plaća bez grešaka.

Dostup do API

Dostup do API

API omogućuje međusobno povezivanje različitih rješenja kao što su program za evidenciju radnog vremena i računovodstveni program bez dodatnog rada za korisnika. To znači da se podaci iz našeg sustava za radno vrijeme mogu automatski povezati s vašim sustavom za obračun plaća.

Naša rješenja nude najsuvremeniji API koji omogućuje integraciju našeg sustava s bilo kojim pružateljem rješenja za obračun plaća. 

Trebate li pomoć u pripremi za integraciju s vašim sustavom, obratite se timu programera u Špici koji će vas saslušati i pomoći u razvoju prilagođenih rješenja koja će zadovoljiti vaše zahtjeve. Pišite nam za više informacija.

Svi podatci na jednom mjestu

Svi podatci na jednom mjestu

Imate mogućnost pristupa sažetku plaćenih sati, izostanaka i prekovremenog rada za bilo koje razdoblje.

Sve administrativne procese vezane uz evidenciju radnog vremena možete imati na jednom mjestu i tako smanjiti količinu administrativnog posla svojim voditeljima odjela, ali i HR odjelu, računovodstvu pa i samim zaposlenicima.

10+ integracija

Višestruke integracije za brzi obračun plaća