Choose languageLanguage
pregled integracija sa sustavom za evidenciju radnog vremena

Povežite svoj sustav u učinkovitu cjelinu za upravljanje ljudskim potencijalima

Rezervirajte termin za sastanak s našim stručnjacima i saznajte kako se možemo spojiti na vaš sustav.

SAP

SAP integracija omogućuje prijenos svih događaja vezano za radno vrijeme u SAP

SAP Success factors

Prenesite matične podatke, podatke o godišnjim odmorima, organizacijsku strukturu, radna mjesta te mjesta troška u vaš središnji HR sustav putem API veze.

Pantheon

Jednostavno uvezite evidencije radnih sati, odsutnosti, prekovremeni rad i druge podatke u Pantheon putem službenog API dodatka.

Vasco

Uvezite sve podatke iz sustava za registraciju radnog vremena putem API veze ili Excel tablice u Vasco sustav za obračun plaća.

Unija

Izvezite sve podatke iz sustava za evidenciju radnog vremena kao Excel datoteku i uvezite ih u program za obračun plaća.

Agitavit

Podaci se automatski sinkroniziraju između sustava za evidenciju radnog vremena i sustava upravljanje ljudskim potencijalima. Na taj način moguće je spriječiti pogreške prilikom prijenosa podataka. 

Agilcon

Uvezite podatke o radnim satima i odsutnostima u popularnu HR aplikaciju Gecko putem API veze.

Cadis

Izvezite sve podatke iz sustava za evidenciju radnog vremena kao CSV datoteku i uvezite u Cadis za pripremu podataka za obračun plaća

OpPIS

Izvezite sve podatke iz sustava za evidenciju radnog vremena kao Excel datoteku i uvezite ih u program za obračun plaća.

Libusoft

Izvezite sve podatke iz sustava za evidenciju radnog vremena kao Excel datoteku i uvezite podatke u sustav za obračun plaća.

Grad

Izvezite sve podatke iz sustava za registraciju radnog vremena kao CSV datoteku i uvezite ih u Grad - sustav za pripremu plaća.

E-računi

Uvezite sve podatke o evidenciji radnih sati putem Excel tablice u modul za obračun plaća