Choose languageLanguage
Geofencing i geolociranje

Registracija radnog vremena na dogovorenoj lokaciji

GPS (geolokacija) tehnologija omogućuje prikaz podataka o mjestu registracije. Ako želite, mogućnost registracije možete ograničiti na odabranu lokaciju (geofencing). Na taj način osiguravate registracije samo tamo gdje želite (primjerice, u krugu ureda ili zgrade)

ZATRAŽITE PONUDU

Uz pomoć našeg konzultanta saznajte na koji način ograničiti registraciju na određeno mjesto.

Geofencing
Za bolju evidenciju nudimo i geofencing - funkciju koja omogućuje zaposlenicima da registriraju svoj dolazak i odlazak s posla samo na određenoj lokaciji. Kao administrator sustava imate mogućnost odabrati lokacije na kojima će vaši zaposlenici moći prijaviti svoje radno vrijeme.
Geolocation
Sa svakom registracijom u mobilnoj aplikaciji bilježe se GPS koordinate. Naš sustav precizno određuje mjesto prijave, tako da uvijek znate gdje su vaši zaposlenici kada krenu raditi. Omogućujući potpunu transparentnost, ova značajka sprječava zaposlenike da se registriraju u ime svojih kolega.

Evidencija radnog vremenana temelju Bluetooh tehnologije

Za još precizniju registraciju nudimo i opciju registracije zahvaljujući Bluetooth tehnologiji (Bluetooth Beacons) s kojima registracije možete ograničiti čak i na ured, a ne samo na zgradu. Na ovaj način možete precizno definirati gdje se zaposlenici mogu registrirati - u uredu, učionici ili bilo kojoj drugoj lokaciji koju definirate. 
Izuzetno precizne registracije
Jednostavan za postavljanje i korištenje
Internet priključak i napajanje nisu potrebni
Isplativo rješenje
Dugi vijek trajanja baterije

Naručite Bluetooth beacons

  • Naše rješenje za evidenciju radnog vremena koristi standardni iBeacon protokol i može podržati sve dobavljače. Jedan od dobavljač kojeg preporučujemo je Estimote.
  • Javite nam se za više informacija.
Što je Bluetooth Beacon?

Što je Bluetooth Beacon?

Bluetooth beacons su mali i pristupačni uređaji koji rade na baterije. Uz pomoć bluetooth veze omogućuju razlikovanje više prostorija na lokaciji, pa s njima nećete znati samo na kojoj su adresi zaposlenici prijavljeni, već i u kojoj prostoriji se je netko registrirao. 

Beacons uređaji isporučuju se s baterijom koja traje nekoliko godina i ne zahtijeva internetsku vezu.

 Kako funkcionira prijava radnog vremena kod beacons-a?

Kako funkcionira prijava radnog vremena kod beacons-a?

Ako je Špicina aplikacija povezana s beacons-ima, zaposlenici mogu prijaviti dolazak na posao samo kada su beacon-i u blizini. Na taj način možete osigurati da se vaši zaposlenici prijavljuju točno tamo gdje trebaju.

Zaposlenici mogu registrirati svoj dolazak automatski kada su u dometu beacon-a. Prednost ovakvog načina registracije je što se tako može se istovremeno više zaposlenika registrirati. 

Jednostavan za korištenje i upravljanje

Jednostavan za korištenje i upravljanje

Beacon-i su popularni i zbog svoje jednostavnosti. Čim zaposlenici uđu u domet signala, na njihovim se mobitelima automatski otključavaju opcije za prijavu radnog vremena.

Mjesta registracije dolaska i odlaska bit će označena odgovarajućim imenom beacon-a, dajući administratorima jasan pregled tko se je od zaposlenika registrirao, kada i gdje.