• Javne institucije

Javni sektor trenutno je pred velikim izazovima - pod pritiskom racionalizacije mora provoditi sve složenije zadatke. Baš kao i gospodarstvo, javni sektor se suočava sa sve većim zahtjevima na području upravljanja ljudskim resursima te upravljanja sredstvima.

Kod upravljanja zaposlenicima u javnom sektoru najviše je pozornosti usmjereno na upravljanje vremenom te na fizičku i logičku kontrolu pristupa. U isto vrijeme, javni sektor očekuje da rješenja za ta područja budu što bolje integrirana u postojeće sustave, a posebno u one koji se već naširoko koriste u većini organizacija javnog sektora. Stoga Špica u tim područjima pomaže javnom sektoru s cjelovitim rješenjem koje pruža jedinstven sustav za prikupljanje podataka i analizu, a time pruža i sigurnost te smanjuje administrativne troškove.

Na području upravljanja sredstvima javni sektor posebno je zahtjevan jer su sredstva uglavnom raspršena i stoga ih je teško pratiti. Dakle, potrebno je koristiti mobilna rješenja koja osiguravaju nesmetano funkcioniranje na svakoj od lokacija, a koje omogućuje središnje prikupljanje i obradu podataka.

  • Rješenja

    Jedinstvena identifikacija zaposlenih u javnom sektoru pruža sveobuhvatno i dosljedno upravljanje pravima pristupa, a korištenjem suvremenih rješenja za označavanje, praćenje i inventuru sredstava možemo osigurati sljedivost i u složenim situacijama.

    Pročitajte više
  • Oprema

    Registracijski terminali i kontroleri pristupa osnovni su elementi hardvera sistema Time&Space dok uz kartice i privjeske nudimo širok izbor beskontaktne identifikacijske tehnologije (RFID). 

    Pročitajte više

Kontakt

Zlatan Golub
01 6593 734
zlatan.golub@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas:

Prijava na e-novosti